Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cannis22

Jak udowodnić

Polecane posty

Poznałam fajnego chłopaka na domówce na sylwku u koleżanki. Jest przystojny i ma ciekawą osobowość. Ma on 19 lat a ja 17. Całowaliśmy się i troszkę pieszczot. Jest on dla mnie ważną osobą i nie chce stracić z nim kontaktu (w znaczeniu takim że byśmy się również spotykali oprócz pisania sms-ów lub przez internet). Pracuje on w Niemczech od 3 lat jako stolarz. Przyjeżdża tu do Polski co jakiś czas. Kiedy z nim wczoraj pisałam to powiedział, że znów wyjeżdża 5 lub 10 tego miesiąca, ale powiedział, że może zostać dla mnie, ponieważ spodobałam mu się (osobowość i z wyglądu), ale mam mu w niedzielę (i ma sie przekonać że jestem tego warta a jak nie to wyjedzie)udowodnić, że jestem tego warta. Jak mogę mu to udowodnić ?

Gość klej do tapet
tego kwiata to pol swiata a 3/4 gowno warte 🖐️

Gość gość
skarbie mi sie wydaje ze chlopak poprostu przed wyjazdem chce cie przeleciec nie badz glupia chlopak ewidentnie chce cie wykorzystac i napewno gdy to zrobisz nie zostanie pojedzie i tak i tak z tym ze jak sie jeszcze pojawi to bedzie cie unikal jak ognia

Gość gość
ale tekst - czy jestes tego warta - juz na wstepie widac ze nie ma do ciebie szacunku

Gość gość
jest dla ciebie wazna osoba, bo ...?

Gość gość
chce Cie bzyknac tlumaczac na jezyk bardziej dla Ciebie zrozumialy. jak mu powiesz, ze Cie nie bzyknie to pojedzie w p-i-z-d-u ;)

Gość gość
a jak Cie bzyknie to tez pojedzie.

Gość gość
na to nie ma czasami sposobu po prostu no w ogole sie tym nie przejmuj to zupelnie bez problemu jest w ogole nic nie ma 👄 www.youtube.com/watch?v=aHLH7L_I1wQ

Gość gość
"ma ciekawą osobowość" - po trzech dniach juz jestes wstanie określić jego osobowość? "Jest on dla mnie ważną osobą" - z jakiego powodu jest dla Ciebie taki ważny? bo dobrze całował? mówisz ze pracuje za granicą a do polski przyjeżdza co jakis czas wiec myślisz, ze naprawde zostawi (jak sądze dobrze płatną) prace i zostanie dla ciebie w kraju po trzech dniach znajomości z toba? "mam mu w niedzielę (i ma sie przekonać że jestem tego warta a jak nie to wyjedzie)udowodnić, że jestem tego warta" - zapytaj go w jaki sposób masz mu to udowodnić, ciekawe co ci odpowie... gołym okiem widać, że chce sie tylko z toba przespac a ty sie doszukujesz czegoś wiecej, a jak juz mu pokażesz że "jesteś tego warta" to i tak wyjedzie i zapomni o tobie. Czemu nastolatki są tak naiwne