Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mistrz przegrywu

Skasowali Ero Radio

Polecane posty

Gość mistrz przegrywu

Powrót na antenę we wtorek po długim weekendzie 🖐️

Gość Blerrrr
:(

to jest skandaliczne... napisalam piekne wskazowki dotyczace rozwoju i przyszlosci eroradia... a tu taki zong... zjadlo moja prace tworcza z powodu nieistnienia tematu.... podam sprawe do sadu... kolezenskiego :P

Najważniejsze, że 3 strony o mojej brzydocie nadal mają się dobrze. Logika. Niedługo sami tu będą pisać.

Gość gość
Jak widać Twoja brzydota bardziej się podoba.

Gość gość
Boisz się lokacji produktu?

Osobiście nie dotyka mnie ani to, że 3 strony o mojej brzydocie wciąż wiszą, ani to, że temat radiowy zniknął(chociaż to nie pierwszy taki raz i trudno nie posądzić modek o jakieś animozje) to zastanawia mnie ich działanie z punktu widzenia marketingowego/strategicznego.

Gość gość
Turpiści.

Tak, wiem, wszyscy. Sensacja-rewelacja. "Zabił matkę jak spała", "Nie śpi, bo trzyma kredens", "Dark jest niewyobrażalnie brzydka" ,"Ufo porwało kozę sąsiada". Cześć🖐️

Gość gość
Chcesz się przytulić? No chodź...

Gość Blerrr
Żeby nie można było sobie dow-c*pnie popisać na erotycznym - skandal!

Gość niestała  czytaczka
O jakże mi przykro. Chciałam sprawdzić jak mój etat a tu widzę, że ni ma tradycyjnie do czego wracać. :( Czasami zastanawiam się, według jakiego szablonu dobierani są cenzorzy w tym przybytku. Cora częściej mam wrażenie, że jeśli moderacja nie rozumie co czyta, bo zdania są zbyt złożone, czy wieloznaczne, to kasuje bo co się będzie przemęczać domyślaniem, co autor miał na myśli :D

Mówiłem - nie dałyście Kazikowi ZAiKSa i się poszedł poskarżyć...Teraz będzie radio bez teledysków. .. w sumie jak każde radio :D

Gość niestała  czytaczka
No przecież nie ma radia, bo skasowali, więc jak bez teledysków ? :)

Gość niestała  czytaczka
Aaa powrót na antenę we wtorek :D Nie doczytałam ;) Udanego weekendu w takim razie :)

o 'rurururu' przeszło na antenę, a jak napisałem coś więcej (pewnie użyłem słowa klucza , jak BOMBA w samolocie) , to wyswietliło że treść została uznana za spam :D brawo!

Gość niestała  czytaczka
Świetne prawda ? Niestety wyjaśnienie tego zjawiska nie poddaje się żadnej logice :D Ktoś miał chyba spadek mocy przy konstruowaniu tych filtrów. :) W każdym razie słowo "dupa" przechodzi ;) :D Nie chce mi się już pracować :(

ja już nie pracuję, dla zmylenia zachowując nicka. pożarłem w końcu mały obiad i mogę zrobić coś konstruktywnego . czyli ze pewnie zaraz zasnę...

Gość niestała  czytaczka
haha :) Nie mogę. To człowiek szuka jakiegoś wsparcia, o pocieszeniu nie wspomnę, a ten mówi, że idzie się położyć :D Nie znam Cię, ale już Cię nie lubię :D ;)

Gość niestała  czytaczka
Żartuję oczywiście. Mam załamanie nerwowe na myśl o dalszym ciągu mojego dnia w zestawieniu z ewentualnością koca i poduszki ;) To idę, bo się tu zaraz rozsypię psychicznie haha :)

o, załamanie to już mam za sobą, teraz mam szajbę i głupkowaty humor od rana :D nie daj się i myśl o lesie albo innym przyjemnym miejscu ze świeżym powietrzem :D

Gość niestała  czytaczka
taaa :D Dzięki, ale to bezcelowe dopóki nie skończę. Maryśka świetnie oddaje stan mojego ducha http://youtu.be/uTqjlsshIhU :D:D Leń się i reperuj skoro już możesz ;) Do przeczytania :)

ja tez sie doklejehttp://www.youtube.com/watch?v=sDKhOgc9Xq0 dla czytaczki na dobranoc... bajka mojego dziecinstwa :) a moze to przeze mnie skasowali ten temat;) ktos podpatrzyl co napisalam i nie zgadzalo sie to z ogolnie pojetym swiatopogladem :O .. z drugiej strony, branie przykladu z ojca dyrektora nietutejszego projektu radia powinno sie podobac i raczej byc nagrodzone za kreatywnosc 😴

Gość Najszybszy w mieście
co to jest to ero radio ?