Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lukasz16

Sylwester i jego tajemnica

Polecane posty

Gość Lukasz16

Witam napisze od początku Sylwester organizowany u kumpla(przyjaciel) zaproszone dziewczyny w tym jego dziewczyna koleżanki i kolega i sąsiad równiesnik nasz jak wiadomo dziewczyny mają różnorakie glowy i nie wiadomo ile mogą wypić. Problem moj tkwi w tym iż Jedna z tych koleżanek podobała mi sie. wymienliśmy usmiechy na powitanie siedlismy do stołu aby cos zjesc bo jak wiadomo nie pije sie na pusty zołądek Zaczelismy pic było fajnie tanczylismy ona często prosiła mnie do tanca siedzielsmy obok siebie było naprawde fajnie , Lecz po połnocy jak juz wszyscy bylismy pod wpływem zadzwonił do niej kolega jakis ( dowiedziałem sie ze kręcą razem) i kazał jej wyjsc przed dom , kiedy wyszła chwile po niej poszedłem na fajke i zobaczyłem ze jej nie ma . wiec powiedzialem o tym dziewczyną te do niej dzwoniły i powiedziała ze niedługo wróci i mają sie nie martwic . (jak sie okazało pojechała do okolicznej dyskoteki z tym kolesiem) wrociła około 2 kiedy siedziałem na dworze i paliłem papierosa rozmawiając o niej z jej przyjaciołka Przeprosiła nas i weszła do domu Potem weszłem do domu wypilismy moze z 3 kolejki Następnie Kumpel poszedł z tą swoją dziewczyną a my zostalismy sami w 4, wypilismy jeszcze jedną kolejke i siedzielismy słuchalismy muzki i w pewnym momencie ta kolezanka o ktorej mowa położyła sie na mnie chwyciła mnie za dłon ( wiem ze była pod wpływem ) tuliła sie do mnie Czułem sie bardzo fajnie jak nigdy chyba , pocalowala mnie nagle w policzek . Ciągle obejmowała mnie . Siedzielismy tak jeszcze z 10 minut ona prawie spała . Spytałem jej czy chce isc spac powiedziała ze tak zaniosłem ją do pokoju obok połozyłem ją i spytałem czy potrzebuje czegos a w tym momencie zaczeła mnie calowac (lizać ze tak brzydko to ujmę) poniosłem sie fantazji i połozyłem sie obok niej i zaczelismy sie namiętnie calować obejmowałą mnie naprawde podobało mi sie i długo to trwało . Na koniec wstalismy siedzielismy chwile i impreza sie zakonczyła . Dzien po tym napisalem jej jak sie czuje i czy pamieta co wczoraj robilismy nie pamiętała ( nie jestem pewnien) powiedziałem jej wszystko ona mnie przeprosiła i powiedziała ze powinnismy o tym zapomniec Dodam ze dowiedziałem sie po tym dniu ze kręci z kims bardzo mocno co o tym sądzic ? proszę nie robić zartów

Gość gość
nachlała się i byłeś pod ręką i tyle daj sobie z nią spokój

Gość gość
Dokladnie to powyzej!

Gość gość
ale jednak cos czuje do niej nie wiem co ale mysle o tym ;/

Gość gość
Sieroto ogarnij sie i rozejrzyj sie za normalna dziewczyna. Przedstawilbys ja kolegom,rodzinie?

Gość gość
czemu tak uwazasz nie dajesz nikomu drugiej szansy ? Uczucia biorą góre