Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia665

prawo prywatnosci

Polecane posty

Gość Kasia665

Na pewnym forum społecznościowym podobno "moja koleżanka" bo tak się podaje opisała moją trudną sytuację z pracownikami,trudną sytuację finansową chodz nie do końca prawdziwą,problemy z ZUS-em,US-em itd. Niby w dobrej wierze podała nazwę firmy, całą historię firmy,gdzie się mieściła i mieści jeśli chodzi o pracowników owszem problemy były ludzie pracujący kilka godzin czy parę dni żądali stawek o których była mowa dla pracowników umiejących już wykonywać produkcję "na gotowo". Sprawa nie znalazła poparcia w PIP-ie a kontrola trwała 3-msce jak również nikt nie zaskarżył sprawy do sądu o okradzenie z wypłaty bo taki post też wywiązał się w toku rozpoczętej przez moją niby koleżankę dyskusji. Jeśli chodzi o tę koleżankę nie mam pojęcia kto to może być myślę,że to jakaś zemsta umyślna chcąca mnie pogrążyć i wydać negatywną opinię o całej firmie. Proszę o odpowiedz czy jest dopuszczalne takie postępowanie

Gość gość
no tak rzeczywiscie jest no bylo juz na ten temat gadanie na necie ktos sie wypowiadal tak przecie 👄 www.youtube.com/watch?v=aHLH7L_I1wQ