Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mezczyzni naprawde potrzebuja kobiet tylko do seksu

Polecane posty

Gość gość

Tacy 30+.

Gość gość
Nie ktoś musi jeszcze gotować i sprzątać

Praktycznie kobiety nie nadają się do niczego innego niż do ********* a po 30 to niektóre przestają wyglądać nawet jak kobiety ale mniejsza z tym. Kobieta to przede wszystkim zewnętrzność, kobieta powinna upatrywać w mężczyźnie swojego boga (dotyczy hetero) a w kobiecie ideału wyglądu. Kwestia czego kto upatruje jest względna, niemniej jednak upatrywanie boskości i wyjątkowośc***owinno być najwyżej cenione u każdego człowieka.

Gość gość
nie ****aja je z milosci

Gość gość
...pedalski bełkot

Może niech kobiety powiedzą do czego innego się nadają? Czy bycie kobietą jest czymś wyjątkowym? Moim zdaniem, obiektywnym zresztą - nie jest.

każdy kogoś do czegoś potrzebuje. ja nie uważam, żeby seks był niewłaściwym motywem tworzenia więzi, chyba, że jedna osoba tego nie chce - to już jest coś nie halo człowiek jest naprawdę zaskakującym zbiorem cech i pragnień, dlatego jeśli chcecie mieć dobry związek to może mówcie WPROST czego od siebie wymagacie? taka moja propozycja, nei rozkaz

ja np. wolę przyjacielskie relacje, wolałabym 1000 razy szczere rozmowy niż żeby mi ktoś mówił, że mu się podobam.

Gość gość
A co w facecie jest takiego wyjątkowego? K***s, żę sobie umie postawić? No bez jaj ludzie :):) Kobiety to najpiękniejsze i najbardziej skomplikowane istoty z wspaniałymi osobowościami, a facet to tylko kawał cielska. To faceci musza wypatrywać w nkobiecie boginie i być jej podnóżkiem, bo do czego innego się nadają jak nie do zaspokajania jej potzreb? Do niczego :) To machania łopatą. U nich tylko karki i k***sy nic więcej. Są prymitywni, zero osobowości, wyżysz uczuć, tylko ****** r****** Totalne zera i ś****wa :)

Gość gość
To faceci tylko do seksu i noszenia mebli się nadają :)

dobrze, że nie byłam nigdy w związku, bo musiałabym mieć jakieś seksistowskie uprzedzenia:) a tak do obu płci mam takie samo podejście;) a co do kafetarian (typowych) to mam bardzo złe podejście, ale zmilczę;)

Gość gość
A co w facecie jest takiego wyjątkowego? K***s, żę sobie umie postawić? No bez jaj ludzie usmiech.gifusmiech.gif Kobiety to najpiękniejsze i najbardziej skomplikowane istoty z wspaniałymi osobowościami, a facet to tylko kawał cielska. To faceci musza wypatrywać w nkobiecie boginie i być jej podnóżkiem, bo do czego innego się nadają jak nie do zaspokajania jej potzreb? Do niczego usmiech.gif To machania łopatą. U nich tylko karki i k***sy nic więcej. Są prymitywni, zero osobowości, wyżysz uczuć, tylko ****** r****** Totalne zera i ś****wa x Już cie kocham szmato

gość-Gdyby nie faceci, to byś mieszkała w jaskini, bo cywilizację stworzyli faceci a nie kobiety a nawet w jaskini byś nie przetrwała bez faceta , bo nawet w jaskini bez faceta to byś z głodu padła.

Sam fakt generalizacji nie stawia niestety was w wysokiej pozycji. Mężczyźni też potrafią być piękni. Historia pokazuje że to mężczyzna posiada większa gamę uczuć niż kobiety.

Gość gość
a g***o prawda :) to faceci to agresywne niewyrzyte kreatury które zdominowały kobiety, ale kobiety bez facetów też umiałyby sobie poradzić :)

Gość gość
syn fubu - no tak na pewno w książce do historii jest opisana wasza bardzo zresztą wąska gama uczuć :) Co za matoł z ciebie :) Matka cie doniczką okałdała?

Gość gość
Taaaa...a gdyby nie kobiety, to faceci nie pojawiliby się w tej jaskini.

Gość gość
Seksmisję to już oglądałem .

Gość gość
faceci mają większą masę mięsniową są zatem silniejsi i do czego to wykorzystują? do bicia kobie - tępe prymitywy :) gdyby nie wy to cywilizacja rozwijałaby się znacznie szybciej :)

Gość gość
No ale tak czy siak może nie tylko do seksu, ale przeważnie do tego. Bo poza tym jeszcze do pokazania innym samcom jakim się jest kozakiem. Im ładniejsza łania do seksu tym większe uznanie grona.

Gość gość
faceci są żałośni - im więcej ich wypowiedzi tu czytam, tym bardziej odechciewa mi się szukania jakiegoś :) same zjeby dyskomatoły łopatomachacze *****czoanalfabeci (także na studiach są tacy)

Gość gość
gość A co w facecie jest takiego wyjątkowego? K***s, żę sobie umie postawić? No bez jaj ludzie usmiech.gifusmiech.gif Kobiety to najpiękniejsze i najbardziej skomplikowane istoty z wspaniałymi osobowościami, a facet to tylko kawał cielska. To faceci musza wypatrywać w nkobiecie boginie i być jej podnóżkiem, bo do czego innego się nadają jak nie do zaspokajania jej potzreb? Do niczego usmiech.gif To machania łopatą. U nich tylko karki i k***sy nic więcej. Są prymitywni, zero osobowości, wyżysz uczuć, tylko ****** r****** Totalne zera i ś****wa x Już cie kocham szmato X a ja ciebie nie s*********e

Gość gość
nie mogą też wydymać chłopców....

Gość ja jestem kobieta
i nie wiem po co innego mialabym potrzebowac faceta jak nie do sexu. O pogodzie moge porozmawiac sobioe z sasiadka. A kupna sofy nie musze z nikim analizowac... ostatnio sie zastanawialam po co babki po 50 wychodza za maz. Choc podobno niektore sie rozkrecaja na starosc...

Gość gość
a ja ciebie nie s*********e x 😘 😍

Tylko że takie imiona jak Aleksander Wielki, Napoleon Bonaparte lub Ludwig Van Beethoven, Fryderyk Chopin będzie się pamiętać na całym świecie mimo obydwóch skrajności - zamiłowania do wojny i mordu jak i zamiłowania do piękna, sztuki i niepojętej wrażliwości. Dlatego też mimo wad jak i zalet to mężczyźni są górą. każdy mężczyzna potrafi być spokojny jak kobieta, a ile kobiet potrafi być tacy jak mężczyźni? Pod względem wszystkiego od poczucia humoru do nienawiści. Oczywiście nie generalizuje bo potrafią być takie.

Gość gość
od kobiet, które dziś mają jedynie seks do zaoferowania mężczyźnie nie ma czego więcej oczekiwać

gość-Gdyby faceci nie byli agresywni, to ty byś dziś była w Haremie u araba, bo nie miał by cię kto bronić przez murzynami, arabami itp. Dzięki temu żeśmy byli agresywni, to kobiety i dzieci mogli czuć się bezpiecznie, bo faceci za kobiety i dzieci to swoje życie w walce oddawali.A to jak kobiety sobie radzą, to wystarczy popatrzeć na samotne matki, które chodzą do MOPSu, wiec jak widać to bez faceta sobie nie radzą....

Gość gość
uwielbiam jak bye facecik przypisuje sobie zaslugi innych facetow, ktorzy cos osiagneli w zyciu... cieciu twoje imie I nazwisko nie znajdzie sie na kartach historii...