Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Różowa_Landryna

Seks a problemy uczuciowe w małżeństwie po 25 latach praktyki

Polecane posty

Witam! Jestem mężatką z 25 letnim stażem. Kiedyś my z mężem bardzo mało uprawialiśmy seks. Jego ciągle nie było. Byliśmy zajęc**pracą, karierą, dziećmi. Teraz dziewczynki na studiach. Awanse, pewna praca i ustawienie finansowe. On teraz chce bardzo często uprawiać seks. Nawet kilka razy jednej nocy. Ja nie mam takich wygórowanych potrzeb. Ale ze względu na niego w większości razy się zgadzam. Bo on każdą odmowę traktuje jako kosza i że kogoś mam na boku. Publicznie nie chce nawet za rękę chodzić. A w sypialni, mógłby całą noc. Ja się boję, ze mimo wieku zajdę w ciążę. Niby mam plastry antykoncepcyjne. Ale Przy jego możliwościach ja się boję i mam obsesję na tym punkcie. Kocham go, lubię uprawiać seks. Ale są powody dla których mu odmawiam. Poza tym mam anemię. Mniej siły. On co prawda uważa i nie robi nic na chama. Ale ja jako żona nie zawsze mam ochotę na akurat ostry seks ja bym chciała się czasem przylać, leżeć w objęciach, całować tak żebym czuła, że on mnie kocha. A nie tylko chce seksu jako od żony. A on tego nie rozumie, może nie chce rozumieć, zaczynam czasem myśleć, że mnie nie kocha. I zastanawiam się w czym jest problem?

Moja diagnoza: problem w tym, że Ty chcesz mniej niż On a On chce więcej niż Ty. I problem dodatkowy: że jeszcze nie wpadliście na to, że istnieją prezerwatywy. Nie musisz dziękować. Podać numer konta bankowego?