Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wygląda praca w piekarni

Polecane posty

Gość Dragon

Pracowałem w Piekarni Rąba i dużo mnie ta praca nauczyła, poznałem wspaniałych ludzi, douczylem zawodu piekarza. Uważam, ze można się tam rozwijać 🙂

Gość Mikołaj

Może być przyjemna ale wymaga dużego  zaangażowania, wysilku a mogloby sie zdawać że takie proste. Ale miejsce pracy też ma wielkie znaczenie, sam pracowalem w Otrębusach i mi sie podobalo bo zawsze bylem szanowany i doceniany.

Gość Robek

Moze byc wyczerpujaca, ale jak masz dobre miejsce do pracy, to wynagradza wszystko:) Zespol jaki mi sie trafil w Otrębusach- niezastąpiony i to dzieki im ta praca jest taka fajna. Szef wyrozumialy i zyczliwy. Piekarz jak lekarz, kazda receptura musi byc znana:)

Gość NIEROBEK81

NAIWNY I GLUPI JESTES...PRZEKONASZ SIE.

Gość Klementyna

Chyba zależy od miejsca tak naprawdę i od atmosfery. Ja pracowałam w wielu piekarniach, z kazda mam jakiś sentyment, ale najmilej wspominam Otrebusy. To tutaj tak naprawdę nabralam doswiadczenia i miło mi się pracowało ze zgraną paczką. Wypieki były zawsze według najlepszych receptur, a sama praca piekarza jest wymagająca, ale satysfakcjonująca.

Gość Kasia

Sympatycznie, ale to też chyba zależy od piekarni 🙂 Ja pracowałam w Otrębusach i warunki miałam naprawdę dobre. A że z zamiłowania jestem piekarzem to dobre miejsce pracy i nie może być lepiej 🙂

Gość madiza

Chyba wiele zalezy od piekarni  Ja pracuje w piekarni Otrębusy  i jest miło i się opłaca 🙂

Gość Natka
20 godzin temu, Gość madiza napisał:

Chyba wiele zalezy od piekarni  Ja pracuje w piekarni Otrębusy  i jest miło i się opłaca 🙂

To fakt, miejsce ma największe znaczenie. Ja akurat w piekarni Rąbie , ale również jestem zadowolona 🙂

Praca w piekarni jest ok. Kumpel jeździ w piekarni Otrębusy i już jest tam prawie 2 lata i jest zadowolony.

Dnia 30.07.2020 o 11:43, Krato88 napisał:

Praca w piekarni jest ok. Kumpel jeździ w piekarni Otrębusy i już jest tam prawie 2 lata i jest zadowolony.

Moja koleżanka pracuje w Otrębusach od roku i jest zadowolona. Często biorę od nich pieczywo i zawsze smakowo super 😉