Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

podróznicy po uk

Polecane posty

Gość gość

gość witam wszystkich kupiłam dzisiaj rano bilet do londynu na stronie national express,wybrałam forme mailową otrzymania biletów lecz jeszcze zadnego maila od nich nie dostałam...wie moze ktos ile trzeba czekac na takiego maila z biletami??nie dostałam zadnego potwierdzenia ani nic wiec nie wiem co sie dzieje.... prosze o informacje,bo pieniądze ściągnięte z konta a biletów brak...

Gość gość
Powinnaś dostać @ z potwierdzeniem a jak robisz odprawę to sobie drukujesz bilet.

Gość gość
to jest bilet z uk do londynu autobusem,wiec odrawy zadnej nie bedzie,chodzi mi o to ze jak zamawiałm bilet wpisałąm wszystkie dane +confirm i myslałam ze bedzie jakies podziękowanie za transakcje a mnie po prostu przekierowało na główną strone a na mailu nic nie mam...i nie wiem czy jutro bedzie mail z biletami czy co??

Gość gość
trochę dziwne, że nie dostałaś maila. Jak ja kupuję bilety to po wypełnieniu firmularza i zapłacie pojawia sie od razu taki "bilet" do drukowania, z numerem i danymi i dokładnie taki sam przychodzi na maila. Maila dostaje zawsze od razu. Bilet pokazuje sie kierowcy autobusu przy wsiadaniu. Nie wiem czy na pewno ale kierowcy maja wykaz pasażerów więc nie powinno być problemów.