Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ballonikk

Zakończenie internetowej znajomości

Polecane posty

Gość gość
nie potrzebujesz zmartwień to nie myśl i nie pisz wiecej zachowaj sie podobnie jak ona sam juz o tym wiesz

Gość gość
Po prostu boisz , że się zemści...typowe.Netowy też się bał.

Gość gość
Zraniłeś ją!Nie rozumiesz po polsku?miales byc przyjacielem a okazales sie nieczulym zimnym wrogiem ktory wbil jej noz w plecy gdy najbardziej ciebie potrzebowaa.Usun sie z jej zycia na zawsze i nie mąć jej w glowie.

Gość gość
ja też tu poznałam , bardzo inteligentny był a w jakim czasie to było ?

Gość ballonikk
Miałem na myśli to że mnie zna. Zemsta - raczej nie, to rozsądna i mądra dziewczyna, często ja podziwiałem, i ona o tym wiedziała.

Gość gość
Posluchaj sobie tej piosenki http://www.youtube.com/watch?v=D7I19pqf930 To jest przyjazn,uczucie na cale zycie, najwspanialszy rodzaj milosci.Nie wiesz co to jest przyjazn bo zostawiles ja.Nigdy nie byles jej przyjacielem,zostaw ja w spokoju.

Gość gość
no nie, ona juz cie nie zna, smieszny jestes, przenosisz na kogos wine za swoje wlasna decyzje

Gość gość
Ja mam podobną sytuację w tym momencie, on jest dla mnie bardzo ważny, ale oddala się ode mnie, nie wiem czemu... Początkowo jak tu weszłam myślałam, że autor to on... Tęsknię, a on mnie olewa.

Gość gość
początek 4 lata temu, koniec rok temu

Gość gość
no, no, ciekawe, ja też tu poznałam takiego, długo mnie mamił, podejrzewam że to może być jeden i ten sam . Może załóżmy topik oszukanych kobiet z kafeteri ;)pewnie sporo dołączy

Gość gość
Podejrzewam, że może i bawił się , ale z drugiej strony za dużo o nim wiem.....znam adres, numery telefonów-wszystko wiarygodne.Gdyby się bawił, nie podałby tego.

Gość gość
ze mną kończył bo z Tobą zaczął , nawet pasuje czy kiedykolwiek zadzwonił do Ciebie, czy tylko pisaliście ?

Gość ballonikk
Widzisz, jeśli komuś zależy naprawdę to nie oddala się, ale szuka kontaktu, na głowie stanie i coś wymyśli. Ja czułem że jest inaczej, ze się nie rozumiemy, ze ona widzi to inaczej. Czekałem jak głupek na wiadomość od niej. Zawsze gdy pomyślę o niej, pomyślę też że ciągle czekałem.

Gość gość
rozmawialiśmy telefonicznie

Gość ballonikk
Drogie Panie powyżej, załóżcie proszę odrębny temat :)

Gość gość
nawet wysłaąłm mu kiedyś kartkę świąteczną- tradycyjną pocztą.Tak więc dane miałam wiarygodne.

Gość gość
ja tak czekałam na wiadomość od niego, a on po prostu wyłaczył mnie ze swojego życia , tak jak wyłącza się komputer, powodu do dzisiaj nie poznałam bo nie mam kontaktu !

Gość gość
no tak , ja nie miałam zadnych danych

Gość gość
Bardzo się zbliżyliśmy do siebie , za bardzo, by tak****ać, w ten sposób.

Gość gość
ok zakładam temat dla oszukanych na kafeteri kobiet

Gość gość
oszukane, zdradzone, zranione chodzcie tam

Gość gość
ballonik ale na czym ci teraz zalezy raz piszesz tak za chwile inaczej zaleznie od wiaterku w którą strone zawieje

Gość gość
balonik twoj problem jest taki ze myslisz ze kobieta nie bedzie sie zachowywala tak jak powinien zachowac sie facet, to facet powienien zaprosic na spotkanie itp

Gość gość
ok czyli zakończyłes wiadomosc ktora cie uwierala, w porzadku, natomiast twoje pretencje o brak reakcji s anaprawde smieszne, konczysz znajomosc z kims wiec nie oczekuj, ze wda sie z toba w dyskusje, nie miala nic do powiedzenia wiec sie nie odzywa; no chyba ze zagrales zakonczeniem znajomosci tak naprawde nie chcac jej konczyc ale liczac na to, ze ona sie przestraszy i "ogarnie" oraz zobaczy jaki cudowny mis z ciebie - jezeli tak to jestes po prostu glupi :)

Gość gość
a co chciales zeby cie blagala zebys nie odchodzil?:D

Gość gość
lepiej pewnie pisał z kilkoma na raz i robił sondaż która bedzie za nim bardziej biegała i jak która wygrała bieg do ballonika nr1,2 czy moze 3

Gość gość
Nie wiem jak to powinno wyglądać. I nie wiem co o tym myśleć. Nie chciałem jej tym zranić. Życzę jej tego co dobre. Była moją tajemnicą, tutaj w internecie ją spotkałem i tutaj szukałem odpowiedzi. Dziękuję za wszystkie wypowiedzi :)

Gość gość
Zraniłeś,cholernie zraniłeś : (

Gość gość
:) Nie była żadnym numerem i o tym wiedziała :)

Gość gość
Nie wiem czy ty jestes tym z ktorym pisalam,jesli tak to chce zebys wiedzial ze dla mnie znaczylo to bardzo duzo,byles bratnia dusza, kims z kim rozumialam sie bez slow. Szkoda ze tak to zakonczyles, bo moglo w formie przyjazni trwac .