Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ballonikk

Zakończenie internetowej znajomości

Polecane posty

Gość gość
jeżeli ktos chce definitywnie zakonczyc znajomosc zrozumiałe ze przestaje pisac a ballonik jak juz taka decyzje podjoł to powienien tego sie trzymac nie zmieniac zdania zaleznie od nastroju

Gość gość
ona nie pisze ty tez juz nie pisz i temat zamknięty

Gość gość
Dokładnie tak, nie ma sensu pisać i rozmyślać. Tym bardziej, że niczego nie jestem pewny, mogłem tez postąpić tak jak ona chciała :) Jeśli komuś zależy to zawsze znajdzie czas by się odezwać, odpowiedzieć na pytanie...

Gość gość
po co wałkujesz temat lepiej idz na temat o oszukanych kobitach niejedna tam cie wyzywa sam go zreszta założyłeś tak dla hecy

Gość gość
oszukane kobiety, zajrzę tam:)

Gość gość
oszukane przez ballonika balloniku pękinij juz i nie pusz sie od tego stroszenia piórek gęsto sie zrobiło

Gość gość
Baloniku, masz na imię Karol?

Gość gość
nie Joachim i szykuje sie na jutrzejsy Szabasss

Gość gość
"ballonikk Od dłuższego czasu czułem, że ta znajomość mnie przytłacza, tęskniłem za nią a szanse na spotkanie były marne. Nie stało się to nagle, przemyślałem tę decyzję". Kompletnie nie rozumiem. Jeśli za nią tęskniłeś, a ona odwzajemniała to zainteresowanie, to dlaczego ta znajomość Cię przytłaczała? Mnie przytłoczyło właśnie to, że ktoś zachował się wobec mnie jak Ty: po osobistym poznaniu i pisaniu rok nagle mnie olał. To boli, po drugiej stronie jest człowiek, a nie zabawka.

Gość gość
Zakończenie znajomości netowej , kiedy z kimś nawiązuje się bliską relację, jest nie w porządku.Po co w takim razie się zaczynało?

Gość gość
a czy bylo ciupcianie jakies bylo juz na ten temat gadanie na necie ktos sie wypowiedzial co myslec 🌼 www.youtube.com/watch?v=aHLH7L_I1wQ

Gość gość
nie było

Gość dawny  cream
mnie takie cos spotkało kilka razy :O więc sie do tego przyzwyczaiłem z tym ze zawsze to nie ja konczyłem znajomosc :O wiadomo net to net ale w zyciu realnym tez mozna doswiadczyc zakończenia znajomosci . pozytywz tego jest taki ze do wszystkiego idziesie przyzwyczaic :) , dzieki temu inaczej patrze na ludzi tzn bardziej z rezerwą i zawsze nastawiam sie na najgorsze

Gość gość
to sprawa charakteru, zależy jaki się ma charakter tak się kończy.