Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość1928

Kradzieże ze skarbonek WOŚP

Polecane posty

Gość gość1928

Zbliża się kolejny Finał Wielkiej Orkiestry. Masa dzieciaków zbiera wtedy pieniądze do skarbonek. Ostatnio wpadł mi w oko artykuł sprzed dwóch lat o tym, jak wolontariusze kradną ze skarbonek. Myślicie, że to prawda i te sposoby (wsadzanie linijki do środka, żeby wysunąć pieniądze itp.) są na serio? Jak można robić coś takiego? Ja bym szczeniakom poucinała ręce przy samej d***e :/

Gość gość
Bywają lepsi agenci. Kilkanaście lat temu mój brat w ogóle nie oddał skarbonki, a za zebrane kilkaset złotych kupił sobie discmana. Rodzice znaleźli wszystko, bo to zawsze kretyn był, oddali discmana do sklepu, a jego zaprowadzili do sztabu WOŚP i kazali nie tylko oddać pieniądze, ale i przyznać się co zrobił. Ale chyba takie sytuacje zdarzają się sporadycznie, skoro co roku Orkiestra zbiera coraz więcej pieniędzy.

Gość gość
ja gdybym byl zlym czlowiekiem to wsunalbym do otworu napieniadze waskie pudelko ktore daloby sie pozniej wyjac, a potem za ukradzione pieniadze kupil wille w australii i zyl z odsetek bankowych do konca zycia;)

Gość gość
Ja znam takiego delikwenta co zbierał na chore dzieci ( nie WOŚP) a potem kasę brał dla siebie, dlatego wolę bezpośrednio pomagać.