Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MASAZ EROTYCZNY

Polecane posty

Gość gość

Profesjonalny masażysta oferuje swoje usługi.Wysportowany, dobre maniery ,delikatny dotyk, wyczucie, takt i dyskrecja . Masaż całego ciała ale BEZ SEKSU!!!! Jeżeli jakaś pani czuje się samotna i chciałaby przez chwilę poczuć coś naprawdę niezwykłego to proszę o kontakt . Tylko poważne oferty Południowa Polska

Gość gość
Bez sexu?.....bez sensu ;)

Gość gość
ja miałam kiedyś taki masaż, masażysta wymasował całe moje ciało a na koniec zrobił mi dobrze ręką i tez obyło sie bez żadnego zbliżenia. Miło to wspominam:)

Gość lolita007
jakiś kontakt poproszę :)

Gość gość
nnowy11@wp.pl Tylko dziewczyny pełnoletnie!

Gość lolita007
bez obaw :) mail wysłany :)

Gość gość
Hmmmm brzmi ciekawie:)))

Gość gość
chetnie bym i ja na taki masaz sie zgodzilam

Gość gość
kiedyś myślałem że takie masaże zawsze kończą sie seksem ale koleżanka która jest od dwóch lat samotna opowiadała mi że czasami korzysta z tego typu usług i orgazmy naprawdę ma przednie. na pewno to mniejsze zło niż iść z byle kolesiem z ulicy. chociaż ja nie popieram

Hej, ja miałam dość poważny dylemat czy skorzystać z takiego rodzaju masażu, borykałam się z tym jakiś czas. Pewnego dnia znalazłam ofertę na ul. Armii Krajowej( cennik jednak Krakowski od150 zł do 200 zł/h ) i postanowiłam skorzystać, w ofercie oprócz masażu erotycznego były masaże wyszczuplające oraz klasyczne więc w razie czego miałam alternatywę żeby zmienić opcje z masażu erotycznego np na wyszczuplający. Po długim namyśle wykonałam telefon w celu umówienia terminu, o dziwo telefon odebrała kobieta, po chwili byłam umówiona. Salonik był niewielki ale w miarę przytulny, wcześniej Pani przygotowała pokoik, świeczki, kadzidełka i tym podobne. Rozebrałam się i położyłam na stole ( oczywiście w bieliźnie ) , po chwili do pokoju wszedł on- masażysta, nie ukrywam trochę mnie sparaliżowało – pojawił się strach ( najtrudniejszy moment ) ale powiedział dzień dobry, jak się czuje i się przedstawił po czym zaczął masaż , miał ciepły glos i ciepłe dłonie. Najpierw masował mi plecy i ramiona, potem łydki i uda, zabawiał rozmową, po głowie zaczęły mi przemykać myśli typu jaka ty jesteś głupia, tyle stresu, po co przecież to nic takiego, właśnie nic takiego a miało być erotycznie !!!! ... i tutaj paradoks – tego czego się wcześniej obawiałam zaczęło być natręctwem, przez myśl przeszło mi, że właściwie to nie wybrałam masażu erotycznego i pewnie skończy się na zwykłym masażu!!! Poczułam ,że jestem nakręcona, właściwie to go nie widziałam, nie wiedziałam jak wygląda , jedynie czułam jego dotyk i słyszałam głos.... w końcu pytanie – Przepraszam czy Pani zamawiała masaż erotyczny ?, czy tylko klasyczny ? Paraliż – Natłok myśli ale w mojej głowie nie było odwrotu - .... erotyczny Delikatnie rozpiął mi biustonosz, zwolnił ruchy, najlepiej co wspominam to opuszki jego palców gładzące ni wewnętrzną część uda, potem powiedział żebym się obróciła na plecy, gładził mi piersi, brzuch i podbrzusze... wtedy odważyłam się otworzyć oczy po raz pierwszy, miał około 35 lat, ciemny blondyn, raczej dobrze zbudowany w moim typie, był przystojny, ale bardziej kręcące było to jak mnie dotykał, pewnie i wyrafinowanie na swój sposób, zamknęłam je z powrotem i otworzyłam po wszystkim – miałam nieziemski orgazm, po wszystkim czułam na przemian wstyd i dziką satysfakcje, niesamowite uczucie. To było ok. rok temu wspomniany salonik już nie istnieje, podobno koszta utrzymania przewyższały zyski, cóż widocznie Polska nie jest jeszcze na to gotowa, na szczęcie mam jego nr i korzystam z usług do tej pory

Gość Gardenia123

Ja korzystam z takiego masażu dość regularnie i powiem Wam, że to jest fantastyczne doznanie. Szczytowałam przy tym wiele razy. Pan Marek, mój masażysta dojeżdża do domu lub hotelu. Jest dojrzałym, przystojnym i inteligentnym mężczyzną o profesjonalnym dotyku, dużej kulturze i poczuciu humoru. Można z nim miło porozmawiać na wszystkie tematy. Poleciła mi go przyjaciółka i nie zawiodłam się. Jeszcze raz polecam. Jeśli jesteście z Wrocławia lub okolic to mogę podrzucić Wam jego nr telefonu na priv.: frywolna3@wp.pl. Miłych przeżyć, pozdrawiam.