Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brzydkie kobiety

Polecane posty

Gość gość

podobają mi się brzydkie i zaniedbane kobiety. chciałbym z taką mieć sex. czy to jest zboczenie?

To nie jest zboczenie a jedynie dopadowanie;) nalezysz wiec do szczesciarzy bo wiesz czego chcesz i wokol zawsze znajdziesz obiekt do wzdychan! Jednym slowem ciagnie wilka do lasu hehe! Nie zazdroszcze

Wszystko spam:( Chciałam tylko powiedzieć, że wbrew temu co tu się mówi jestem dość przeciętnej urody.

Gość Szlomo Rappaport
Po pierwsze, tu się mówi różne rzeczy, niekoniecznie prawdziwe 🖐️ Po drugie, co znaczy: zaniedbane? :(

Ja też jestem dość przeciętnej urody, jak również niezbyt imponującej postury, lecz mój ujmujący sposób bycia przyciąga tęskne kobiece spojrzenia niczym witryna sklepu jubilerskiego.

No właśnie, dlatego prostuję te wszystkie kłamstwa na swój temat, a czasem nie prostuję, a czasem wręcz przytakuję. Zależy w którym dniu cyklu jestem.

Nie sądzę by ktoś, kto jest zupełnie normalny, rozpowszechniał na tym forum prawdziwe informacje na swój na temat. :classic_cool:

Gość Szlomo Rappaport
A sądzisz, że ktoś zupełnie normalny w ogóle pisywałby na tym forum? :P

Normalność ewoluuje. Kafe jest dzisiaj środowiskiem naturalnym, dla pewnych specyficznych odmian wirtualnego planktonu. ;)

Weźmy taki kafeteryjny chór vievióróv. Zupełnie nie radzi sobie w innych dziedzinach życia społecznego a nawet w nich nie uczestniczy ;)

Gość gość
Nie ma brzydkich kobiet mogą być zaniedbane