Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepiękna

Tylko piękni i młodzi zasługują na miłość wedle zasad tego świata

Polecane posty

Gość niepiękna

Chore, smutne, przygnębiające, ale prawdziwe.

Gość gość
takie zasady ustalają kobiety co zrobić?

Gość niepiękna
Kobiety? Gadaj zdrów. To w równym stopniu tyczy się obu płci. Licytować się nie zamierzam.

Gość niepiękna
Szkaradna nie jestem, więc nie powinnam jakoś szczególnie jojczyć, ale jak widzę dysproporcje w traktowaniu wyróżniających się atrakcyjnością fizyczną na plus i tych na minus (a więc jej brakiem), to coś mnie skręca...

Gość gość
Oby nie Na szczęście nie wygląd zdobi człowieka

Gość gość
mężczyźni mają gorzej bo od nich więcej się wymaga

Gość gość
Drogi gościu:) A od kobiet nie wymaga się wiele?

Gość niepiękna
,,Oby nie Na szczęście nie wygląd zdobi człowieka" - tak się tylko mówi.

Gość gość
Drogi gościuusmiech.gif A od kobiet nie wymaga się wiele? x Ale kobieta się umaluje, ma mase specyfików: maseczki i inne takie a facet co ma ? nic. Od nas wymaga się wyglądania tak samo super bez niczego od was ze wszystkim

Gość niepiękna
Tia, bo kosmetyki mają przemożny wpływ na rysy twarzy i proporcje ciała. Proszę, zejdźcie na ziemię.

Gość gość
kobiety grają na poziomie łatwy i to z hakami faceci zaś na poziomie trudny i bez żadnych wspomagaczy

Gość gość
ale sobie wmawiacie. .. najlepiej brak powodzenia zgonić na wygląd. a może to poprostu brak ciekawej aparycji, wiecznie smutna twarz, brak zainteresowań jest tego przyczyną? znam MNÓSTWO brzydkich kobiet z przystojnymi! facetami i odwrotnie. Każdy może znaleźć sobie partnera. W sumie nie dziwię się, że go nie masz. narzekanie go nie przyciągnie. a jeśli TY nie akceptujesz swojego wyglądu zmień go, nawet operacyjnie. to nie taki big deal w tych czasach

Gość gość
:) No tak, ale czy nie uważasz, że to mężczyźni wymagają od nas kobiet, abyśmy się malowały itd... Swoją drogą mnie w makijarzu można zobaczyć tylko parę razy w roku :) niepiękna Czy na prawdę uważasz, ze wygląd jest ważniejszy od charakteru człowka?

Gość gość
daj na luz, na kaeterii mozesz spokojnie robic za fam fatal

Gość niepiękna
Nie przedkładam wyglądu nad charakter, ale dla przeciętnego faceta kobieta to w 90% wygląd. Wystarczy poobserwować...

Gość gość
Gość powyżej ma rację nawet jeśli jest się samemu, a ma sie swoje pasje, zainteresowania i uśmiech na twarzy, to zyje sie prościej:)

Gość gość
A szukasz przeciętnego, czy tego jedynego?

Gość gość
to powiedz mi jak wytlumaczysz to, że wiele malo atrakcyjnych dziewczyn ma facetow? a wiesz co jest ich sekretem? miłośc do samych siebie! akceptacja, ktora jest prawdziwym wabikiem. zadbanie i odpowiedni strój. I przede wszystkim USMIECH NA TWARZY

Gość niepiękna
,,to powiedz mi jak wytlumaczysz to, że wiele malo atrakcyjnych dziewczyn ma facetow? a wiesz co jest ich sekretem? miłośc do samych siebie! akceptacja, ktora jest prawdziwym wabikiem. zadbanie i odpowiedni strój. I przede wszystkim USMIECH NA TWARZY" - widocznie nie umiem odpowiednio odgrywać takiej roli. I nikogo nie szukam. Nie chce mi się. Poza tym nic na siłę.

Gość gość
Nie chodzi o odgrywanie roli. Spróbowałaś sie kiedyś do kogoś spontanicznie uśmiechnąć na ulicy? do obcej osoby Gwarantuję, że większość (nie wszyscy) odpowie uśmiechem, choć widzi Cie pierwszy raz w życiu :)

Gość gość
z kompleksow wyleczyłam się własnie w Anglii gdzie każdy do każdego uśmiecha się na ulicy. Tez nawyk pozostał mi do dzisiaj :) wspaniałe uczucie. Wiadomo, że nie zawsze jest idealnie i że zawsze znajdzie się ktoś ładniejszy od nas ale po co się tym przejmowac? trzeba żyć pełnią życia, cieszyć się każdym dniem a wymarzony facet sam się znajdzie :)

Gość niepiękna
Ostatnio byłam na imprezie i owszem nie pchałam się na afisz, ale koleżanka, która się również nie wychylała sama została przez facetów wciągnięta do rozmów. No ale ona miała spory dekolt, spod którego widać było całkiem apetyczny dorodny cyc. Chyba jej samej było głupio, bo faceci wprost jej o tych jej piersiach gadali. A ona sama miała raczej wycofaną postawę, nie zagadywała, nie uśmiechała się...

Gość gość
no i? myślisz że to miłość?

Gość niepiękna
,,no i? myślisz że to miłość?" - nie, ale od takich ,,akcji" często ,,miłość" się zaczyna...

Gość gość
1 na 100 przypadków

Gość gość
Zazdrościsz jej, że chcieli rozmawiać z jej biustem, a nie z nią?

Gość niepiękna
Niczego jej nie zazdroszczę. Poza tym poza biustem też podobno komplementowali jej twarz. :) Chodzi mi o zobrazowanie tego z czego bierze się ,,miłość".

Gość gość
to akurat nie miłość, tylko "miłość", dobrze że ujmujesz w cudzysłów

Gość niepiękna
Niby tak, ale większość przypadków ,,miłości", to właśnie miłość w cudzysłowie. Szczerze mówiąc, to nie wierzę w inną, bo nie mam ku temu powodów. :)