Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HELPmiPLIS

zła cały czas 18latka

Polecane posty

Gość HELPmiPLIS

Od kilku miesięcy cały czas się złoszczę, wręcz wku*wiam. Drę się z byle powodu, na wszytskich, za wszytsko. Z równowagi wyprowadza mnie najmniejsze "przewinienie": krzywe spojrzenie, to, że ktoś nie dosłyszał mojej wypowiedzi i musze mu powtórzyć ; to, że chłopak przygniata mi niechcący włosy jak leżymy na łozku; to, że powiedział w tej chwili coś czego ja nie chciałam żeby powiedział. Wstaje zła i zasypiam zła. Mam ochote coś rozwalić. Nie jestem szczęśliwa, a mam wszytsko ,co mi potrzebne do szczzęscia. Mam dosyć... Cały czas sie czegoś boje i panikuje: czy zdąze wysiasc z autobusu, czy nikogo nie potrące, czy wyrobie sie ze wszytski, czy niczego nie zapomniałam. W ogóle się nie uśmiecham, a jeszcze 2 lata temu byłam typową "śmieszką". Nie wytrzymuję juz sama ze sobą. Czy ktoś miał podobny problem? Wie ktoś jak sb z tym poradzić? Help! :(

Gość gość
Widocznie cos cie dreczy, masz lekka depresje. Pogadaj z psychoterapeuta, dotrzyj do zrodla problemu,

Gość gość
chłopak głupi że jeszcze z toba wytrzymuje. Masz jakies zaburzenia emocjonalne- radze iśc do specjalisty

Gość gość
Brak ci ******** k*******nku kafeteryjny.

Gość gość
Moze byc tez problem biologiczny, np jakie zaburzenie hormonalne. Czesto objawy sa wlasnie takie.

Gość gość
Porzadny wp*****l i po problemie.

Gość HELPmiPLIS
Może to dlatego, że od roku mi się z chłopakiem nie układa. Jesteśmy ze sb 4 lata. Przez ostatnie 1,5 roku mnie olewał. Może to jakoś przez to, ale sama nie wiem...

Gość HELPmiPLIS
macie racje ja naprawde jestem p******** ciekawe czy terapia mi pomoże.Chociaz wątpie bo jestem bardzo tempa;

Gość gość
Że chłopak z taką zyebką wytrzymuje. Help help hihihi

Gość HELPmiPLIS
dziękuje siostro blizniaczko za pomoc ;)

Gość gość
To że jesteś tęępa to oczywiste zj***e.:D

Gość HELPmiPLIS
zazdroszczę wam waszej równowagi ta xD

Gość HELPmiPLIS
chyba mi sie porzadny wp*****l nalezy dla rozładowania emocji ale nie ma mi kto go spuścić

Gość gość
To normalne... u kobiet. Wy tak macie, gadacie głupoty, same nie wiecie czego chcecie i macie paskudny charakter. Ale faceci boja się wam to powiedzieć, bo wtedy nie pójdziecie z nimi do łóżka. Także nie przejmuj się, jesteś po prostu kobietą. Jak będziesz miała 20 lat, powiesz o sobie "ale ja byłam głupia", jak będziesz miała 30, powiesz, że jak miałaś 20 to byłaś głupia itd.