Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopak nie ustawia związku na fb itd

Polecane posty

Gość gość

Czesc. Od niedawna spotykam się z chłopakiem poznanym z neta. Na sylwestra zapytal sie czy z nim bede, zgodzilam się itd.. Chciałam miec z nim ustawiony zwiazek na fb, ale on ciągle mowi ze nie korzysta z fb i nie chce zeby administrator wiedzial cos o jego zyciu, nie rozumiem tego.. dodatkowo raz wstawilam swoje zdjęcie z nim dodatkowo, na poczatku powiedzial ze moge dodac, ale nie wiedzial o jakie chodzi, a potem kazał mi jego usunac ze zdjęcia. No i na dodatek nie chce sie ze mna spotykac od czasu sylwestra... dopiero jutro, ciagle ma jakies wymowki że musi pomoc w domu, a jak juz nic nie robi i rozmawia ze mna na komunikatorze, a ja mowie mu zeby przyjechal, to gada ze juz pozno i ze zaraz będzie cos musial robic w domu... a i tak nigdzie nie idzie. i ciagle rozmawia o sexie. ma ze mną jakas ugode ze jak on mi zrobi cos, to ja wzamian mam mu masowac penisa..co to ma byc? ja bym chciala by inni wiedzieli ze jestem szczesliwa, anwet na tym fb.....pomocy.....

Gość gość
Ogarnij sie dziewucho!!!!!!

Gość gość
nie chcesz nic napisac sensownego to nic nie pisz typie :) czekam na jakies sensowne porady i czy ktos mial stycznosc z takim czyms ;.)

Gość gość
ale ty tak serio? ile masz lat?

Gość bergamotka 00
Serio? Moja przyjaciółka jest już dawno po ślubie a statusu jakoś ustawionego nie ma. Bo i po co? Ja mam status "w związku" bez danych drugiej osoby, nie miałam potrzeby zmieniać na "zaręczona" a potem "w związku małżeńskim". Ale podejrzewam, żeś gówniara :) W końcu kto dorosły pyta o chodzenie? :)

Gość gość
no niedlugo bede miec 18, wiec jeszcze gowniara ;). powiedzcie mi, czemu tak robi?

Gość gość
bo ma inna, dla mnie to proste.

Gość gość
dlatego tak robi bo ma kilka doopeczek na boku i żadna o żadnej nie wie tłumacząc na polski : jesteś dla niego tylko zwykłym ****adłem /pukadłem

Gość gość
moze nie zeby ktos wiedzial ze sie spotykacie a ile on ma lat?

Gość Lajna_22
Jasne że ma inną jakby mu zależało to by znalazł czas.

Gość gość
19. nie chce mnie przyprowadzic do domu - niby KIEDYŚ ma to zrobic ;)

Gość gość
może nie tyle że kogoś ma, ale ciagle gra w te głupie wowy, loly, csy, metiny.... gra ważniejsza od dziewczyny? a moze mu nie zalezy? zawsze chcialam byc z kims kto by sie chwalil mna i zawsze zle trafiam :)

przeciez to oczywiste ze ma kogos, nie ustawia zwiazku i kazal usunac zdjecia bo nie chce zebys ta druga to zauwazyla.

Gość gość
moze nie ma sie czym chwalic :)

Gość gość
akurat myślę, że jestem ładna bo powodzenie mam ;) więc skupiłabym się bardziej na tym, czy to przez jakąs dziewczyne (ale jak juz wspomnialam, normalnie by ze mna mogl ciagle rozmawiac przez komunikator wiec kiedy sie niby z tamta spotyka?) czy to uzaleznienie od gier? a moze po prostu chce miec kogos do przelecenia?

Gość gość
mam tsy latka, tsy i pół, ci*ą sięgam ponad stół.....

Gość gość
Jestem p******* i myśle ze zyje na facebooku dlatego jest to dla mnie takie wazne. I jestem nie dorozwinieta i wierze ze zwiazek jest od wtedy kiedy ktos ustawi status na fb

Gość gość
i po co sie podszywasz? zadaje normalne pytanie i dostaje gimbusiarskie odpowiedzi.. nie doczytales/as calego posta. Nie chodzi tylko o zwiazek na fb :)

Gość gość
gimbusem to ty jestes, az zal czytac dziecko

Gość gość
Natalia ogarnij się, wszyscy wiedzą,że jesteś latawicą, czym ma się ten chłopak chwalić, jeszcze swojego maila podajesz, ale będzie beka wśród znajomych.Głupia zawsze byłaś, teraz tylko to udowadniasz.

Gość gość
hehe dobre, dobre

Gość gość
Jemu po prostu nie zależy. Mój zachowywał się tak samo. W końcu poznałam innego, moja miłość się skończyła. On się ogarnął, że jednak mnie kocha, ale już było za późno, Żałuję, ale za dużo wycierpiałam.

Gość gość
No zawaliste, tak się zbłaźnić, no ale internet nie jest anonimowy, jak się ludziom wydaje.Teraz chłopak się ucieszy z inicjatywy sieciowej swojej dziewczyny. Buahahahah

Gość gość
chłop naprawdę ma kilka lasek, do ciebie nic nie czuje, chce cię tylko przelecieć

Gość gość
"zadaje normalne pytanie i dostaje gimbusiarskie odpowiedzi.." -jakie pytanie, taka odpowiedź...

Gość gość
Dory patent. Lykasz sperme i mam w******* :)