Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oooooonieeeeeeeee

Kiedy zona jest tyranem psychicznym

Polecane posty

Gość oooooonieeeeeeeee

Panowie, macie zony/partnerki, które Was niszcza psychicznie? A może ktoś się uwolnil od takiej kobiety? Po kilkunastu latach malzenstwa odejść od takiej kobiety, i zyc normalnie w społeczeństwie, da się w ogole?

Gość gość
Nie

Gość gość
prędzej żona odejdzie niż ty. widocznie ona też się z tobą męczy skoro taka jest

Gość oooooonieeeeeeeee
no wlasnie..... Tak myslalam...

Gość oooooonieeeeeeeee
nie nie, ja jestem kobieta, mam w swoim bliskim otoczeniu taka para. Ona od niego nie odejdzie, bo jest od niego uzalezniona, i chorobliwie zazdrosna, prędzej on od niej, i wg tego co mowi nastapi to wreszcie, bo chlop jest silny, ale wszystko ma swoje granice

Gość gość
tak tylko mówi , ale musi ją kochać skoro z nią wytrzymuje

Gość oooooonieeeeeeeee
coraz mniej coraz mniej coraz mniej, bardziej chyba jest obawa, co ona zrobi, jak on odejdzie, i wniesie sprawę o rozwod, bo PANI jest niepoczytalna

Gość gość
a dlaczego uważasz,że jest niepoczytalna? możesz podać jakiś przykład tego znęcania się?

Gość oooooonieeeeeeeee
nie, bo ma być anonimowo, zachowuje się bardzo dziwnie, wiele razy pokazala,ze jest niepoczytalna,

Gość gość
skoro nie masz argumentów to zmyślasz

Gość oooooonieeeeeeeee
:) no pewnie, ze tak :D Lepiej Ci?:)

żona tyran,to tylko dla ciot. Inny facet to albo kopa w d**ę i won, a jak jemu na niej zależy to pozostaje tylko łomot od czasu do czasu

Gość oooooonieeeeeeeee
nie jest c***a, wręcz przeciwnie.

Gość gość
zakochałaś się w nim?

Gość oooooonieeeeeeeee
nie, to nie chodzi o mnie, a o osobe z mojego otoczenia.

Gość gość
nie wiadomo o co ci chodzi. może tylko w twoich oczach ona taka jest. w jego oczach może być ideałem

Gość oooooonieeeeeeeee
nie jest w jego oczach idealem, jeżeli chcesz, to zrozumiesz o co mi chodzi, pracujemy razem, wiec to widać golym okiem to po 1, a po 2 rozmawiam z nim, i on mowi dokładnie to samo. Wiec nie szukaj drugiego dna,bo szkoda czasu

Gość gość
może ten facet liczy na romans z tobą i dlatego tak pie**oli

Gość oooooonieeeeeeeee
nie liczy na żaden romans, bo ja mam meza, i 2 dzieci, i oboje mnie znaja, i wiedza, jakie mam podejście do romansow, i zdrady.

Gość gosciuuu
tez znam taka rodzine ,gdzie facet robił jak wół a ona pani biurowa wiecznie niezadowolona i po 30 latach zdecydowała się na rozwod i w trakcie rozwodu pisze na niego donosy wszędzie bo urzedniczke popra a robola nikt już 3 sprawy z donosow ma ale wykonać usterke maja oboje bo wszystko wspólne Wiec pani urzedniczka pisząc donos na meza pisze go tez na siebie podkreslajac ze ona nie chciała tego tam połozyc czy zrobić to on i on ma ponieść kare

Gość gość
autorko pitolisz jak potrzaskana dyskusja bez sensu ladu i skladu

Gość oooooonieeeeeeeee
dzięki gościu - wlasnie o takie opinie mi chodzilo, no wlasnie, ona mu zniszczy karierę zawodowa, on tyra, ona tez pracuje, maja wszystko wspólne, niestety.... dobrze,ze dzieci nie maja chociaż tyle dobrze, Ile już trwa caly rozwod? Dobrze zrozumiałam, ze ona wniosła sprawę do sadu?

Gość gość
Nie wtracaj sie skad wiesz do jakiego on ja stanu doprowadzil czy nie wpedzil swoim zachowaniem w nerwice i jej teraz nerwy puszczaja i jej brak wiary w goscia skad to wiesz materacem w domu ich nie jestes

Gość oooooonieeeeeeeee
to się w niej nie udzielaj, i juz

Gość oooooonieeeeeeeee
ja się nie wtrącam, ja chce jedynie poczytać o podobnych przebojach, a przede wszystkim o zakończeniu. Znam ich oboje długo, od dawna jesteśmy znajomymi, od lat pracujemy ze sobą, wiec wiem co widze, to nie jest takie trudne.

Gość gosciuuu
właśnie jestem jej ciotka stara wnusio mi pozwolil poklikać wiec wiem wiele i ja chciałam by on był zauważony bo naprawdę dobry maz a ona go wygoniła z ich mieszkania o które tak dbał ma teraz stawi inne za swoja kase ,bo dla niej jej kasa to dla niej a jego to na rodzine ale na ich wspólnej działce bo chciał dobrze by dzieci miały lepiej ale nie chciał jej podporzadkowac się jak podwładny w pracy ,uwazal ze meza trzeba szanować a nie nim pomiatać Dzis kobieta po studiach to już nie kobieta

Gość oooooonieeeeeeeee
hm, no tak, ciezki temat, kazde wyjście jest kiepskie, bo rozwod będzie ich oboje duuuuuzo stresu i nerwow kosztowac, ale z drugiej strony podejrzewam, ze oboje odetchną jak już kiedyś do tego dojdzie. Dziekuje gosciuuu

Gość gosciuuu
rozwod ona złożyła bo chce z jego winy by zabrać wszystko a SZCZESLIWY to będzie ON Dzis żąłuje ze widzac to nie powiedziałam mu by on złożył pozew a ona nie da mu i po rozwodzie spokoju za bardzo znam ja by mysle ze ma klase dla mnie jest psychiczna ale nic nie mogę zrobić

Gość oooooonieeeeeeeee
no w tym przypadku ona nie będzie pierwsza, nie zlozy pozwu o rozwod, i jak on tego nie zrobi, to się będą niszczyc wzajemnie dalej, a jestem pewna,ze oboje odżyli by bez siebie, mimo piekla rozwodowego, fajerwerki i tego typu będą na bank!