Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oooooonieeeeeeeee

Kiedy zona jest tyranem psychicznym

Polecane posty

Skąd możesz wiedzieć czy ją bije i zdradza? To tylko twoja intuicja, a ta moze mylić. Nie mieszaj się w ich gierki!

Gość gość
Odczep sie od nich. Niech sie sami dogadaja. Daj im zwyczajnie spokoj. Sama sie wmieszalasi tyle. Nie rozumiem takich ludzi jak ty. Co to za wredne typy?! Pseudo znajomi. Zastanow sie sama nad soba bo ewidentnie cos z toba "nie halo". Zostaw ich w spokoju! I tego meza do ktorego rzekomo nic nie czujesz w szczegolnosci! A piszesz o nim non stop z duzej litery np "Go". Przestan chrzanic, udawac swieta i wyzywac ludzi od niepoczytalnych.

Gość oooooonieeeeeeeee
znowu powtorze, sami mnie w to wciagaja, zrobili sobie spowiedz u mnie, ja się nie wtrącam,a słucham, i to sobie trwa od paru miesięcy, i pewnie potrwa jeszcze długo,

To im powiedz, że sobie nie życzysz być pośrednikiem i tego wysłuchiwać.

Gość oooooonieeeeeeeee
pewnie się tak skończy, znajda sobie nastepna sluchaczke, ale to już nie będzie moim zmartwieniem :)

Gość gość
A umiesz mowic?! To powiedz ze nie chcesz tego sluchac. Jasno i wyraznie. Ni chyba ze cie to rajcuje. Podoba ci sie. Co troche widac w twoich wypowiedziach. Brzmia tak jakbys zywila sie czyims nieszczesciem. Tu cyt. " i potrwa to pewnie dlugo". Odczep sie od nich. Najlepiej zniknij z ich zycia. Jestes strasznie falszywa. I na bank lecisz na tego goscia. Swiat jest pelen takich pseudo przyjaciol.

Gość oooooonieeeeeeeee
umiem mowic, i w sumie to jest calkiem dobry pomysl, bo innego wyjścia nie mam jak powiedzieć DOSYC obojgu.

Gość zal ze wszyscy od siebie
ja byłam świadkiem jak sąsiedzi awanturowali się pewnego dnia sąsiad powiedział ze zona może tak umilic zycie ze zyc się nie chce ale po co ja to mówie wziełem tyrana a nie zone i lepiej być pijakiem a nie zaradnym co budował dom sadził drzewa ja to nie cieszyło a to ze nie chciałem być pieskiem i wiecie co za pare dni on powiesił się miałam później do siebie zal nienawiść , ze nic nie zrobiłam zachowałam się tak jak wy tu a on przyszedł po pomoc

Gość gość
kochani to ,ze powie się niech sie dogadają to sa tylko słowa besensu ,tu cały ambaras by dwoje chciało

Gość gość
moja zona w trakcie rozwodu ,którego sama chciała pisze na wspolny majatek donosy czy to nie jest chore