Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczupłaona88

MÓJ SPOSÓB NA BYCIE SZCZUPŁĄ DZIAŁA dla kobiet

Polecane posty

Gość szczupłaona88

Postanowiłam podzielić się z Wami moim sposobem na zachowanie szczupłej sylwetki. Mój post kieruję do kobiet. Zaraz wyjaśni się dlaczego -jem ZAWSZE duże śniadanie (np jajecznica z cebulką , 3 kanapki z czym lubię, jogurt , herbata lub sok -drugie śniadanie to najczęściej kanapka / owoc np banan -obiad : wystarczy jedno danie np leczo z ryżem (tu ważne ,żeby ryżu było mniej niż warzyw ) -kolacja : coś lekkiego np sałatka lub NIC (jak jecie duże śniadania to nie jesteście wieczorem głodne ) Teraz uwaga : wykonuję tylko delikatne ćwiczenia np: spacery, gimnastyka - niecodziennie. Nie chodzi o to ,żeby wykluczyć aktywność fizyczną tylko żeby nie dopuścić do zwiększenia masy mięśniowej. Jak mało się ruszacie to organizm potrzebuje mało jedzenia a i sylwetka jest lżejsza usmiech.gif

Gość gość
hej a jestes na diecie dalej?

Gość gość
ja jem najwiecej do godz 14, i jem co chce potem jestem juz najedzona wiec juz cos lekkiego wszamiam , i jest okey

Gość kassska888
np na sniadanie zjadlam juz 1,5 kromki ciemnego chleba , 1, 5 parowki z szynki, paczke pianek, baton musli duzy i jogurt sliwkowy ale ziarno- danone i kawa do tego teraz ide na zakupy , z psem na spacer i jak wroce zjem jakis obiad z 1 dani a apotem juz malo , najlepiej jesc do poludnia najwiecej, pozniej sie juz tak nie chce bo jest sie pojedzonym

Gość szczupłaona88
Praktycznie przez całe życie i nie nazwałabym tego dietą a stylem życia. Nie wykluczam niczego z mojego jadłospisu. Nie mam sylwetki jak Chodakowska , po prostu jestem szczupła.

Gość Alkaaa999
Ja też dążę do tego by być szczuplejsza. Jadam tylko zdrowe posiłki i sporo ćwiczę. Do tego ćwiczenia na siłowni trzy razy w tygodniu i jest bardzo dobrze. Ale ostatnio zastanawiałam się nad zastosowaniem wsparcia, ponieważ mam sporą nadwagę. Znalazłam te tabletki www.skracaj.com/4e6d.html i mam nadzieję, że z nimi dam radę zrzucić te 20 kilogramów.

Gość gość
bez przesady, masy miesniowej nie buduje sie tak szybko, zwlaszcza jak sie cwiczy bez obciazenia, wiec nie ma potrzeby by rezygnowac z codziennej gimnastyki, zwlaszcza, ze przyspiesza ona metabolizm, lepiej miec miesnie niz tluszcz od codziennej gimnastyki w domu nikt nie bedzie mial miesni jak kulturysta