Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak sie odwazyc

Polecane posty

Gość gość

mam od 3 miesiecy chlopaka i zawsze jak dochodzi do zblizen to jetsem ubrana normalnie-zwykla bielizna-biustonosz majtki .chcialaby jednak podkrecic atmosfere-ubrac sie w fajna seksowna koszulke koronkowa itp ale mi glupio i niby jak mam to zrobic.no bo on przychodzi do mnie po poludniu i zostaje na noc.to mam sie potem przebrac w koszulke i tak wyskoczyc z nienacka ??? ahh pomocy!!

jezeli zmiescisz sie w nienacku to z niego wlasnie wyjdz . wyjdz do lazienki , powiedz sorki na chwilke i wroc w fikusnym stroju

Gość gość
A po co Ci koronki... i tak nie zauważy, bo będzie chciał Cię jak najszybciej rozebrać ;)

Gość gość
Dlaczego nie zrobisz tego przed przyjsciem chlopaka

Gość gość
mogę się u ciebie wykąpać ?

Gość gość
Zanim położycie się do łóżka, to chyba korzystacie z czegoś takiego jak prysznic? Wtedy jest okazja założyć koronkową koszulkę :)

Gość gość
boje sie ze odniesie to odwrotny skutek ze sie zacznie smiac albo w ogole go to nie podnieci...

Gość gość
Jesteście dopiero ze sobą 3 miesiące, więc dla niego we wszystkim będziesz wyglądać seksownie i żadnych seksi ciuszków ci nie potrzeba.

Gość gość
no wlasnie ostatnie 2 tyg spedzilismy praktycznie non stop razem dlatego chcialabym go czyms zaskoczyc :)

Gość gość
No to zakładaj... idź pod prysznic przed snem i przebierz się w te ciuszki. Jedyny efekt jaki może być, to to ze nie zauważy nawet tego, bo od razu i tak będzie chciał cię mieć przed sobą nago ;)