Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zasłonka2

Bardzo Burzliwy Związek

Polecane posty

Gość Zasłonka2

Witam. Napisze wprost,Jesteśmy razem niewiele ponad rok, to krótko, aby kogoś poznać. Na początku jak to zwykle bywa, było bajkowo, sielanka, itp, itp. Teraz kiedy zamieszkaliśmy razem jest jakaś masakraaaa. Ale to dosłownie, potrafimy się zwymyślać, zwyzywać, potłuc talerze, mimo to godzi nas szalenie dobry seks i na chwile znów jest ok, ale przecież życie nie na tym tylko polega. Sama nie wiem co robić? Z jednej strony Kocham Go , ale z drugiej ta nerwówka mnie wykańcza! To jest jakiś chory związek,,, jak się z niego uwolnić????

Gość gość
nie wiem worze na spermę, może pogadaj o tym ze swoim roochaczem a nie na forum wywalasz brudy?

Gość Zasłonka2
Gościu wydawało mi się, że właśnie po to jest to forum, aby się wyżalić i poradzić w pewnych sprawach.

To jest jakiś chory związek,,, jak się z niego uwolnić???? x Powiedzieć żegnam i zamknąć za sobą drzwi wejściowe.

Gość Zasłonka2
Zmienie forum, bo to przez takich jak "ty gościu" schodzi na psyyyyyy, wielkie psyyyy :(

Gość Zasłonka2
xen teraz zapytam Cię o to: Co w takiej sytuacji kiedy cała moja rodzina i większość znajomych uważa go za mojego "potencjalnego męża"?

Gość gość
i dlatego, ze inni tak uważają masz sobie życie zmarnować? będzie nastepny, o ni zapewne tez zaczną tak myśleć ale to nie oznacza, ze masz robić to co inni myślą, jezu nie masz 10 lat

Gość Zasłonka2
źle zrobiłam, bałam się samotności, chciałam być z kimś na siłę i tak wyszło

xen teraz zapytam Cię o to: Co w takiej sytuacji kiedy cała moja rodzina i większość znajomych uważa go za mojego "potencjalnego męża"? x Ale rodzina za mąż nie wyjdzie,tylko Ty.

Gość gość
kolejna idiotka dla której najważniejsze jest "CO LUDZIE POWIEDZĄ"

Gość juchass
Doskonale cie rozumiem, moze zrob tak sprobuj zniknac na pare dni zatrzymaj sie u kogos. I wtedy zrozumiesz czy chceszwrocic czy nie, najlepiej wylacz telefon :)

Gość uczucc
tak własnie, postaraj sie ulotnic na jakis czas, czasem przerwy sa potrzebne moze to da Ci szanse przemyśleć sytuacje a i Twojemu facetowi da odetchnąć.. i nie idz za głosem rodziców tylko swoim bo to Ty masz przeżyć życie jak najlepiej z tym z którym będziesz szczęśliwa, nie rodzice.