Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hampti01

Bolesne stosunki

Polecane posty

Witam. Mam straszny problem z osiąganiem satysfakcji seksualnej. Jestem zdrowa, mój partner też, jednak gdy się kochamy nie czuję nic oprócz bólu i dyskomfortu. Nawet gdy mój facet jest strasznie delikatny ciężko mi się rozluźnic. Nie wiem jak sobie z tym poradzic? Czy któraś Pani wie co da się zrobic? z góry dziękuję za odpowiedź

Gość gość
zwroc uwage na: rozmiar penisa - za duzy moze sprawiac dyskomfort, szczegolnie w pozycjach umozliwiajacych gleboka penetracje i nawilzenie - jestes mokra podczas stosunku? uzywacie jakiegos lubrykantu?

Gość gość
nie dawno odbywałam stosunek z partnerem , moje cykle miesiączkowe trwają około 56 dni , czy jeśli miał prezerwatywe i nie doszło do wytrysku we mnie jest możliwość zajścia w ciąże ?

Gość gość
no i odstresuj sie, moze za bardzo sie denerwujesz

Gość gość
jesli byla prezerwatywa i nie doszlo do wytrysku w srodku to nie powinnas byc w ciazy :)

Fakt, mój mężczyzna ma spore przyrodzenie, a ja nie mam problemów z nawilżonymi ściankami pochwy...zatem jakie pozycje seksualne powinnam uprawiac by uczucie dyskomfortu było równe zeru?

Gość gość
mnie też boli i nie mam żadnej przyjemności, czekam tylko aż skończy...

Gość gość
A masturbowałyscie się kiedyś?

Gość gość
poszukaj w internecie 🖐️

Gość gość
a co ma piernik do wiatraka? owszem masturbuję się ale to co innego niz gdy facet w ciebie wchodzi swoim ogormnym przyrodzeniem az cie rozsadza od srodka...

Gość gość
Niestety ma dużo. Przez masturbacje można nie odczuwać już takich doznać, gdyż przyzwyczailas swe ciało do czegoś innego.

Gość gość
w sumie chyba masz rację. Orgazm osiagam drazniąc wargi sromowe i robilam tak wiele lat, bardzo późno zaczelam wspolzyc, bo przed 30tką... ale moze z czasem pochwa sie rozciagnie i mniej bedzie bolec?

Gość gość
Tego już nie wiem. W każdym razie Twój partner żeby sprawić C**przyjemność musi napewno robić Tobie to co robiłas sama. Z czasem może wszystko wróci do normalności. Ja niestety mam ten sam problem.

Gość gość
i tak w sumie nie przepadam za tymi sprawami i chyba nigdy tego nie polubię, no ale wiadomo, facet ma swoje potrzeby... nie rozumiem ludzi co robią to po 5 razy dziennie, ja bym tak nie mogla.

Gość gość
Mi bardzo podoba się ta bliskość, która się wtedy czuje.