Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość angelaaa1988

pomocy

Polecane posty

Gość angelaaa1988

Jestem w ciezkiej sytuacji i prosze o porade co moge zrobic . Mieszkalam z partnerem ktory znecal sie nade mna psychicznie i dochodzilo rowniez do rekoczynow . Nie wzywalam policji bo sie zwyczajnie balam , sasiedzi rowniez nie reagowali (sasiadami byli jego wujkowie ) mam z nim coreczke ma 8 miesiecy . Wyprowadzilam sie od niego gdy zorientowalam sie ze zaczal palic marihuane . Jest strasznie agresywny , pozwalam mu sie widywac z corka tylko w mojej obecnosci ale to nie wplywa dobrze na mnie i mysle ze na corke tez bo ciagle sie klocimy . Teraz mieszkam z rodzicami ale tu sytuacja tez nie wyglada kolorowo . Mam nie akceptuje faktu z mam dziecko `bo przeciez nie mam slubu `i uznala ze skoro jestem na jej łasce to moze mnie ponizac na kazdym kroku . Moja mama jest strasznie zawistna osoba. Mimo tege ze jestem juz dorosla osoba to tez potrafi mnie walnac w twarz np za to ze nie odlozylam zabawki corci na miejsce i wzielam druga . Ogolnie jestem dla niej najgorsza osoba jaka w zyciu widzialam . Tak wiec prosze o porade co moge w tej sytuacji zrobic bo dlugo jeszcze tak nie wytrzymam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować