Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elosz joł

MÓJ PIERWSZY RAZ

Polecane posty

Gość Elosz joł

Witam. Mam 5 dzień okresu, a chcialabym z moim chłopakiem uprawiać sex. Bedzie to mój pierwszy raz. Czy jest to wskazane? Czy to prawda , że podczas okresu doznamy mniejszych przyjemności? Proszę o rady co i jak. Z góry dziękuję ! :)

Gość gość
pierwszy raz powinien byc idealny. na pewno nie jest zabronione, ale czy wskazane? no nie wiem proponuję poczekać, na czas przed następną miesiączką, tak by było juz po owulacji. pewnie jestescie dzieciakami, wiec lepiej zebys w ciązy nie była, a wtedy jest mniejsze ryzyko co do odczuwania przyjemnosci to to raczej indywidualna sprawa.

Gość gość
kto by sie tam przejmował przyjemnoscia jak to wasz pierwszy raz, to i tak zadnej przyjemnosci nie bedzie zapewne. poczekajcie dzieciaki z tym do czasu gdy bedziecie bardziej swiadomi wlasnego ciala i bedziecie wiedzieli, czy to wskazane.

Gość gość
Ja uprawiam seks w czasie okresu,ale z pierwszym razem poczekałabym,aż się skończy, bo to jednak lekki dyskomfort.

Gość gość
Przypomina to ubój świni

Gość gość
Będzie przypominał ubój świni

Gość Elosz joł
Mamy po 18 lat, więc czy takie dzieciaki? Nie wiem ;) Ale dziekuję bardzo za odpowiedzi :)

Gość gość
Załącz zdjęcia jak to było.