Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co drugi temat jest o facetach i głupotach

Polecane posty

Gość gość

użalania bo nie mają facetów, że je źle traktują, zdradzają. Bezsensowne i głupie tematy o d***e maryni zakładane przez facetów.

Gość gość
to czytaj te co drugie, skoro te cię wkurzają :P

Gość gość
tak wygląda życie większośc***olskich głupich dziewczyn - FACET, FACET, FACET!!!

Gość gość
No właśnie, dla większości bab, facet to centrum wszechświata, wszechrzeczy i w ogóle ich marnego żywota. Jak jakieś bezmózgie robaczki napędzane instynktem prokreacyjnym, aż się proszą o zdeptanie.

Gość gość
tak... kazde z was uważa to forum za gowno, ale kazde tu siedzi... ciekawe dlaczego???

No właśnie, dla większości bab, facet to centrum wszechświata, wszechrzeczy i w ogóle ich marnego żywota. Jak jakieś bezmózgie robaczki napędzane instynktem prokreacyjnym, aż się proszą o zdeptanie. x takie kobiety na pewno tu wchodzą i paradoksalnie suczki szczekają na swoich panów wystarczy sobie poczytać. to dla nich bogowie, którym bluźnią. mają (albo zdobędą) tylko to, a i tego nie potrafią docenić.

Jak już ktoś powiedział,lub napisał w kupie siła;),a stado much nie może się mylić hahaha:)).

tak... kazde z was uważa to forum za gowno, ale kazde tu siedzi... ciekawe dlaczego??? x bo ja wiem, siedzę tu pod różnymi nickami jakieś 5 lat. kiedyś było tu chyba trochę lepiej. łatwo się wchodzi, można pożartować, jest dużo wolności z drugiej strony, taka tam łatwa rozrywka, prymitywna, nie trzeba się przyznawać;)

Gość gość
Jedne ujadają na swoich panów, inne liżą im wszystko co jest do wylizania, a jeszcze inne wyją do księżyca, bo nie mają swojego pana bądź podejrzewają, że lada moment je porzuci. ;)

Eee tam mój to nawet o kota jest zazdrosny;).

ale wiecie co, większość to na pewno prowokację mam wieleeee koleżanek i one nie wydają się takie z******* są wśród nich osoby uczuciowe i kochliwe (to nic złego) ale żadna nie przypomina typowej kafesuczki. naprawdę. moja matka jest bardzo złą osobą a nwet ona nie przypomina kafemaciorki. nie wiem skąd są Ci ludzie co tu piszą (generalizując). to dla mnie czysty matrix:D tak samo jak ta kasa i seks co się tu ciągle przewija (tematy o materialistkach)

Gość gość
też jestem tu jakiś czas(z krótkimi przerwami) i potwierdzam, kiedyś można było pogadać na normalne tematy. Co druga pisze, ze ją facet zdradza. To po co z nim jesteś? Miej swoją wartość i odejdź od niego! Szanuj się...

Gość gość
bo ja tu siedze jakies 6-7 lat. i nigdy nie pisałam, ale zawsze czytałam wypowiedzi innych osbo. tak po prostu - dla zabicia czasu :)

Gość gość
tak samo jak ta kasa i seks co się tu ciągle przewija (tematy o materialistkach) *** dokładnie, gdzie takie baby żyją?! marne prowokacje. Chociaż zdarzają się wyjątki...

Gość gość
gościu z 02:46:40 - to po co czytasz jak się nie udzielasz?

gość gościu z 02:46:40 - to po co czytasz jak się nie udzielasz? x No teraz się udziela,a czytać i pisać każdemu wolno:).

Gość gość z 02_46
bo mnie śmieszą niektóre tamaty, bo lski, które się teraz gdziekolwiek spotyka sa totalnie puste, bo faceci to niedorajdy zyciowe, które nic sobą nie reprezentują... nie wiem... wybierz sobie. można się naczytać takich rzeczy, ze samemu nie ma sensu pisać :P:P:P:D

ja kiedyś lubiłam czytać tutaj prowokacje, dziwne historie jak ktoś był zdolny to umiał napisać coś więcej niż: "zrobiłam kupę u chłopaka - co teraz) albo tematy tasiemce, wyobrażać sobie kim są Ci ludzie:-P, albo jakiś praktyczne rzeczy (w 2010 roku były tu jeszcze normalne odpowiedzi), albo opowiadania erotyczne. ogólnie czytanie tutaj jest lepsze, nie musisz wchodzić w użerki z dziwnymi typami.

Gość gość z 02_46
brokeninside87 - zgadzam się w 100% :D

Gość gość z 02_46
tak to już jest. komu na tym zależy - nie wiem. ważne jest, ze tak naprawde jedni bez drugich zyc nie mogą i w tym chyba problem :P

ja mogę, seks i związek nie są moją bajką, ale mimo to lubię kolegów, facetów w rodzinie i nie rozumiem tej solidarnośc**płci:-P i że KAŻDY facet nie kłamie a KAŻDA baba się puszcza:-P

Gość gość z 02_46
ja z kolei wychodzę z zalozenia, ze z facetami zle, a bez nich jeszcze gorzej, ale każdy ma, jak lubi :P nieważne. ale zgadzam się - nie lubie generalizowania i umniejszania komukolwiek ze względu na plec. jest tak, jak miało być :D