Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Angie9393

Dukan od 2014

Polecane posty

Gość Angie9393

Hejo, czy któraś z Was tak jak ja po swiąteczno-sylwestrowym łakomstwie od początku 2014 zaczyna akcję pt. ,,Nowe, wymarzone ciało do wiosny" ;) I jako środek do osiągnięcia celu wybrała właśnie dietę dukana? Mogłybyśmy wymieniać się doświadczeniami, spostrzeżeniami i opiniami, razem zawsze łatwiej! Jeśli chodzi o mnie dzisiaj mój 2 dzień i póki co motywacja 100% !

Gość gość
wole sb, wiecej sie je , chudnie tez wiecej i jest zdrowa

Gość gość
Ja od jutra zaczynam zobaczymy czy sie uda Angie a ie masz kg do zrzucenia?

Gość agniesiulec
hej dziewczyny ja zaczelam wczoraj:)dolacze do was z wielka przyjemnoscia:)to juz moje 2podejscie do dukanowania:)3lata.temu w nie spelna pol roku zgubilam.25kg,no i.tak sie moja waga trzymala przez rok czasu,dopuki.doputy.nie zaszlam.w.ciaze;)wowczas przytylam 2krotnie waga.szalala po mimo wszelkich starac przybylo mi w ciazy 40kg,i.tak miija rok od porodu a ja nadal jestem 30kg na plusie,postanowilam wiec zaczac jeszcze raz:)i tym razem przejsc przez wszystkie fazy dukana i zakaczyc diete sukcesem.A wy.kochane ile macie do zrzucenia?u mnie jest to tak waga99,9 przy wzroscie 171

Gość Dorota33333
Ja jeszcze wczoraj byłam do tej diety na 100 procent przekonana, ale chyba zrezygnuję. Zamiast niej będę brać te tabletki odchudzające - http://wsad.it/gosc/slimette i będę sporo ćwiczyć, tak jak moja znajoma. Ona tym sposobem zrzuciła bodajże 19 kilogramów. Więc może i mnie się uda.

Gość duuuzaola
hej dziewczynki pozdrawiam bardzo serdecznie.ja chce zaczac od jutra!!! szukam kogos do wspolnego wsparcia i wymiany zdan.mozna sie przyłaczyc?

Gość niktwaznytoja
Witam dziewczyny:)jeśli można też chciałabym do was dołączyć ,od dziś zaczynam dukana i mam nadzieje że z waszym wsparciem mi sie uda przetrwac do końca ...oby ten topik nie padł jak wiele innych :-P

Gość gość
jak tam laski dukacie czy nie?

Gość niktwaznytoja
hej dziewczyny :) gdzie jesteście ?proszę was nie zostawiajcie mnie :-O

Moja wymarzona waga to 52kg, tyle ile było przed ciążą. Od dwóch tygodni chodzę 3 razy w tyg. na fitness. Polecam gorąco. Fazę I zamierzam stosować przez 5 dni a potem 1/1, nie wytrzymam zbyt długo bez warzyw.

Gość niktwaznytoja
witaj Olafasola87:) ja dziś jestem 2 dzien chetnie c***otowarzysze w diecie jesli tylko bediesz chciala:)

Super, że nie będę sama :) Pewnie, że chcę abyś mi towarzyszyła:) We dwie raźniej :) Ja zaczęłam dopiero dziś. Rano zjadłam jog.nat. z płatkami żytnimi, potem serek wiejski lekki z piątnicy, pierś z kurczaka i znów pierś z kurczaka a później zjem dwa serki i cisnę na fitness, po fit nie mogę już nic jeść. A jak wygląda Twój jadłospis???

Gość hokasia
To i ja dołącze:) Na Dukanie od wczoraj. Do zrzucenia jakies 10kg, które niestety zostaly po ciąży. Dzisiaj zjadłam na sniadanie serek wiejski i wędlinkę, na obiad gotowone pulpeciki drobiowe i korniszona, na kolacje pewnie będzie makrela. Bardzo potrzebuje wlasnie takiej forumowej grupy wsparcia :0

Gość mrsda
Hej :) Ja na diecie od 28.01.2014.. Waga początkowa 75,8. Dziś 4 dzień i spadek o równo 2 kilogramy. Przeważnie jem jajka, twarożek i tuńczyka. Czuję się póki co dobrze :)

Gość gość
lepsza dieta sb i zdrowa

Gość Justyna63
hej dziewczyny! Jak Wam idzie? walczycie jeszcze? chcialabym sie przyłączyć :)

Gość zyx23
hej dziewczyny ja zaczelam diete 5 dni temu i juz schudlam z 92.7 na 89.4 takze chyba nie jest najgorzej ;)

Gość gość
ja zaczne od jutra

Gość gość
Jestem trzeci tydzień po operacji usunięcia trzonu macicy- powód dwa mięśniaki,czuję się ok,nestety mam dużą 20 cm bliznę,która piecze i boli-pytanie do was,kiedy mogę liczyćna to że zblednie i boleć przestanie ( bo czekam na to z niecierpliwościąusmiech.gif Sama operacja, dla tych których to czeka-nie jest niczym strasznym..z łóżka wstałam drugiego dnia, trzeciego umyłam włosy pod prysznicem, ważne aby nie zwlekać z wstawaniem,mimo bólu, bo to prześpiesza powrót do normalnego życia.Życzę powodzenia i na koniec przestroga: nie liczcie na to że mięśniaki znikną same, one niestety rosną coraz większe a im większe tym trudniejsza operacja, więc nie ma co liczyć na cud.Pozdrawiam.