Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Proste jak drut

KOBIETY SA LATWE ALE TYLKO DLA

Polecane posty

Gość Proste jak drut

Tak, drodzy panowie! Kobiety sa latwe I Ida z wami do lozka na 1, moze 2 randce dlatego, ze maja was gdzies I nie wiaza z wami przyszlosci I chca sie tylko zabawic. Dopiero jak spotkajaca takiego, z ktorym chcialyby sie zwiazac na dluzej, zbudowac cos trwalego, to wtedy staja sie "trudne". Zreszta to taka gra. Facet zawsze szuka na zone "dziewicy", tzw "porzadnej" wiec kiedy spotykamy wlasciwego faceta zamieniamy sie w "porzadne" bo wierzymy, ze dla wlasnie tego faceta warto.....ale zanim go spotkamy, tez chcemy poszalec. Kobiecie tez wolno. Takze, jak wam panienka "dala" szybciutko, to najprawdopodobniej nie jestescie tym jedynym I na dluzsza mete nic z tego nie bedzie. No chyba ze jestescie zwyklymi dupcyngiermi I na lepsza nie zaslugujecie I pani taka sobie was po prostu uzywa zanim spotka wlasciwego, tego jedynego. Nie ma tu co dorabiac filozofi. Kobiety tez maja swoje potrzeby I je realizuja. Dlatego tyle tematow, ze niedostepna itd. Widocznie sprawdza kandydata, czy faktycznie mu zalezy. Jak poleci do innej zaroochac, to znaczy ze zwykly roochacz nie warty niczego, bo jak facet naprawde kocha, to nie da za wygrana. Proste

Gość gość
Łatwe nie łatwe, co to kogo obchodzi, chcesz być czyimś materacem. "Rochanie" samo w sobie jest proste, ale zbudowanie związku, relacji zdrowej i normalnej to już sztuka i wymaga wysiłku.

Gość gość
Tak, drodzy panowie! Kobiety sa latwe I Ida z wami do lozka na 1, moze 2 randce dlatego, ze maja was gdzies I nie wiaza z wami przyszlosci I chca sie tylko zabawic. Dopiero jak spotkajaca takiego, z ktorym chcialyby sie zwiazac na dluzej, zbudowac cos trwalego, to wtedy staja sie "trudne". Zreszta to taka gra. Facet zawsze szuka na zone "dziewicy", tzw "porzadnej" wiec kiedy spotykamy wlasciwego faceta zamieniamy sie w "porzadne" bo wierzymy, ze dla wlasnie tego faceta warto.....ale zanim go spotkamy, tez chcemy poszalec. x I myślisz, że porządny mężczyzna będzie chciał takie ście/rwo za partnerkę? To ja wolę być tym "dupcyngierm" niż tym jedynym.

Gość gość
Z byle kim uprawiacie seks od ręki a ten "wyjątkowy" "jedyny" ma czekać 3 randki by chwycić za rękę :P Zgadzam się z wyżej nie warto być tym jedynym.

Gość gość
Kobiety sa latwe dla przystojnych facetow wystarczy ze dobrze ja zbajeruje i ma kisiel w majtach ! W seksie takiemu na wiecej pozwoli niz porzadnemu ktory musi sie tak starac i spinac by sie pokazac dlaczego poniewaz nie jest taki boski z wygladu w zamian jak juz mu sie uda to otzryma mniej niz przystojniak gdzie tu logika kobiety? Dlatego coraz wiecej facetow ma tego dosc co sie z wami stalo macie coraz bardziej nature samcza - meskie ubrania, zachowanie, golenie glow, tatuaze, kolczyki gdzie wszedzie , czy to jest kobiece nie ? I sie pozniej dziwia ze sa jednorazowymi strzalami bo na to zaslugujecie !!!!

Gość gość
z tym wyjątkiem, że kobiety chcą ruc/haczy a facec**puszczalskich nie chcą

Gość gość
jedynym to mozna by c dla dziewicy a nie dla szmaty,nie pocieszaj sie

Gość gość
" Kochanie każdemu innemu dawałam na 1 randce ale ty jesteś wyjątkowy i tobie dam dopiero po ślubie " :)

Gość gość
dwa razy

Gość gość
Proste jak drut - nie "my kobiety", tylko "Ty". To Ty jesteś puszczalska, a ja i wiele innych kobiet nie jesteśmy, więc daruj sobie pisanie tych bzdur. Od razu napisz, że dotyczy to kobiet o pokroju tych lekkich obyczajów, takich jak Ty.

Gość Proste jak drut
I juz sie odezwali swietojebliwi I swietojebliwe.....hahaha Jak sluchaj tych facecikow, co twierdza, ze szmaty, strzaly itd a sami zadnej nie przepuszcza, to smiech mnie ogarnia. A wy jestescie lepsi? Tez jestescie zwyklymi meskimi szmatami I tanimi doopcyngierami. Ja pisze z onserwacji, a nie ze swojego zycia. Mam meza I jest mi z nim dobrze, wiec nie musze sie roochac z byle lachem. Ale taki polski k****idolek. Ona wierzy w jego bajery, ze jak da komus to zaraz szmata, a potem po 40 otwiera oczy. Leca lzy, ze takiego szmaciarza wybrala I nic z zycia nie uzyla, a szmaciarz mial panienek na peczki, a durnej p*****e wmawial, ze ona musi byc porzadna. Jestescie zalosni. I trzeba byc idiotka, zeby facetowi sie przyznawac do ilosci facetow. Zawsze sie mowi 1-2, jakie to proste. No ale polskie katotaliby dalej swoje....uhehehehe

Gość gość
To, że wy lecicie na takich szm/aciarzy to wasz problem

Gość gość
Właśnie to wybierajcie sobie prawiczków oni z żadną nie uprawiali seksu ale zaraz wy chcecie faceta co zaliczył pół miasta co najmniej

Gość Łona jest Aniołem
nie mam zdynych towarzyskich przesądów odnośnie predkości chodzenia do łóżka :D chodziłem po kilku godzinach i po miesiącu znajomśći ;) faktem jest jednak że nie chodziłem po minutach ...;)

Gość gość
autorka jest chora psychicznie i zaraz prawiczków będzie wyzywać od ruc/haczy :)

Gość gość
10/10 dla autorki za szczerość ale twoim mężem bym nie chciał być

Gość gość
idziemy do łozka z tym facetem, ktory jest dla nas dobry, szanuje nas, dba o nas, opiekuje sie nami. Na 1 randce nie zna sie jeszcze faceta, ja bym nie mogla isc do lozka na pierwszym spotkaniu, aż tak mnie tylek nie swędzi.

Gość gość
gość 10/10 dla autorki za szczerość ale twoim mężem bym nie chciał być xxx Z każdym innym by uprawiała seks tylko nie z Tobą bo jesteś jej jedynym, mężem

Gość gość
gość idziemy do łozka z tym facetem, ktory jest dla nas dobry, szanuje nas, dba o nas, opiekuje sie nami. Na 1 randce nie zna sie jeszcze faceta, ja bym nie mogla isc do lozka na pierwszym spotkaniu, aż tak mnie tylek nie swędzi. x Brawa dla TEJ pani!!! KOCHAM CIĘ!

Gość gość
Z każdym innym by uprawiała seks tylko nie z Tobą bo jesteś jej jedynym, mężem x xxx zwin dłoń w pięść , podnieś na wysokość oczu ,wyprostuj środkowy palec****amiętaj że to ode mnie

Gość gość
sa na to rozne sposoby i sa skuteczne i dzialaja na kazdego faceta potem latwo zostawic jak inna tez to bedzie robiuc tutaj sa takie przyklady : ❤️ www.youtube.com/watch?v=aHLH7L_I1wQ

Gość gość
Autorka napisala prawde, nie ma sie co pienic. Jakbym chciala faceta na dluzej, to wiadomo, ze nie pojde z nim do lozka na 1 randce. Nie dlatego, ze mi sie nie chce rzucic na niego, ale ze wzg na to ze faceci sa tacy glupi I oceniaja wlasnie ta miarka. Gdybym jednak byla singlem I podobalby mi sie jakis gosc, a I tak nie wiazalabym z nim zadnych planow, to czemu sie po prostu nie zabawic? Tak wam sie faceci tylko wydaje, ze kobiety sa az tak zdesperowane I tylko poluja na meza. To przeszlosc. Tylko sieroty zyciowe tak robia, a kobiecie niezaleznej facet w sumie do niczego, jak tylko do seksu nie jest potrzebny. My kobiety jestesmy wam bardziej potrzebne niz wy nam.

Gość gość
Większość kobiet ostro zaniża ilość swoich partnerów seksualnych, więc faceci nie bądźcie tacy pewni siebie, że macie u boku istną cnotkę :D na pewno niejedna z waszych partnerek będąc z wami wspominała swoje szaleństwa z byłymi, podczas, gdy wy jesteście święcie przekonani, że jesteście tymi pierwszymi i jedynymi, prostaki :)

Gość gość
"gość idziemy do łozka z tym facetem, ktory jest dla nas dobry, szanuje nas, dba o nas, opiekuje sie nami. Na 1 randce nie zna sie jeszcze faceta, ja bym nie mogla isc do lozka na pierwszym spotkaniu, aż tak mnie tylek nie swędzi". Dokładnie to miałam na myśli. Ale rozpasana Proste jak Drut mnie zjechała, bo woli z każdym na prawo i lewo i ze swojego braku zasad, moralności i uczuć robi regułę.

Gość Proste jak drut
Kazdy facet mysli ze ma ta "porzadna".....hahah przeciez trzebaby byc istna idiotka, zeby sie polskiemu katotalibowi przyznac, ze mialo sie np 15 partnerow. A ci debile wierza.....haha

Gość gość
Sfrustrowane stare pierniki podszywają się pod kobiety, albo kolejne pseudocnotki, które nawet w internecie nie potrafią się przyznać do swojej rozwiązłej kobiecej natury :) większość dziewczyn skromnych, które znam, to największe "dajki"- dlatego się pilnują i kamuflują :classic_cool:

Gość gość
Jakbym chciala faceta na dluzej, to wiadomo, ze nie pojde z nim do lozka na 1 randce. Nie dlatego, ze mi sie nie chce rzucic na niego, ale ze wzg na to ze faceci sa tacy glupi I oceniaja wlasnie ta miarka. x Bo Wy kobiety chcecie ruc/haczy a my porządne kobiety

Gość gość
Skąd ty wiesz, czego my chcemy? Faceciku na kobiecym forum :D

Gość gość
Znam was doskonale widzę za jakimi facetami szalejecie dla was im facet miał więcej kobiet na koncie tym atrakcyjniejszy i tym lepszy zupełnie odwrotnie niż w kwestii kobiet dla mężczyzn

Gość gość
Tak? to ciekawe, dlaczego szukałam sobie prawiczka jako pierwszego partnera mądralo :classic_cool: