Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Proste jak drut

KOBIETY SA LATWE ALE TYLKO DLA

Polecane posty

Gość gość
gość Tak? to ciekawe, dlaczego szukałam sobie prawiczka jako pierwszego partnera mądralo cool.gif x Bo jesteś wyjątkowa :*

Gość gość
Nieprawda, jestem zwykła. Na pewno wiele dziewczyn marzy o tym, by być pierwszą i jedyną dla swojego pierwszego chłopaka, ale przez wasze podejście, że trzeba zaliczać jak najwięcej kobiet nie mogą tego zrealizować, mi całe szczęście się udało przypadkiem że mój facet okazał się prawiczkiem a i tak nie chciał mi się na początku przyznać :(

Gość gość
z tym marzeniem o byciu pierwszą i jedyną to już Ci nie uwierzę bujasz jak nic!

Gość gość
kobietom sie w glowach po przewracalalo . Ten caly feminizm i singielstwo doprowadzilo do zdegenerowacenia i wspolczesna Polka uwaza ze facet jest tylko do seksu potrzebny ! A robcie co chcecie tylko potem nie placzcie i nie zalojcie swoich decyzji !

Gość gość
Nie wiem, jak jest, nie siedzę w głowach wszystkich kobiet- ale ja też jestem okobietą więc nie sądzę, bym się różniła od nich aż tak bardzo- pewnie kobiety mówią wam, że jest okej, jak macie mnóstwo kobiet "na koncie", bo muszą robić dobrą minę do złej gry- bo po co mówić co innego, skoro pobożne życzenia nie zmienią rzeczywistości :classic_cool:

Gość gość
kobietą* :P

Gość Faceci to zwykle qrfy
Kobiety robia dokladnie to, co przez cale wieki robili faceci. Uczylysmy sie od najlepszych k*****arzy....hahaha A co? Boli was ze robimy tak jak wy? Jak wy robicie to ma byc cacy, a jak my kobiety, to juz wam sie nie podoba. Zeby od kogos wymagac, to trzebaby zaczac od siebie. Niech zyje wolnosc I swoboda

Gość gość
Popieram w100%Faceci to qrfy

Gość gość
kobiety wy macie kompleksy i jestescie zdegenerowne psychicznie to ze przez wieki robili tak faceci to nie znaczy ze i wy musicie byc takie zawsze kobieta kojarzyla sie dobrem a facet ze zlem a teraz jest na odwrot !

Gość gość
Faceci to zwykle qrfy Kobiety robia dokladnie to, co przez cale wieki robili faceci. Uczylysmy sie od najlepszych k*****arzy....hahaha A co? Boli was ze robimy tak jak wy? Jak wy robicie to ma byc cacy, a jak my kobiety, to juz wam sie nie podoba. Zeby od kogos wymagac, to trzebaby zaczac od siebie. Niech zyje wolnosc I swoboda x Więc będziesz molestować dzieci bo jakiś facet to zrobił? Wszystko będziesz usprawiedliwiać bo ktoś inny robi? Jak w przedszkolu " A Krzysiu też to zrobił..."

Gość gość
Jak widac Niektorzy nie potrafia nawet czytac ze zrozumieniem a chca tu sie wymadrzac.....hehehe

Gość MMM1984
Potwierdzam :) Jak taki *****cz pcha się w moje ramiona, opowiada jakieś bajki o zakładaniu rodziny i dzieciach, o poważnym związku i usiłuje mi wcisnąć jakies pierdoły, żeby tylko mnie przelecieć :D no to sorry... Tak się składa, że nie planuję zakładać rodziny i takiego *****cza to mogę wpuścić "w swoje progi" na warunkach, które ja ustalę ;) myslę wówczas tak..skoro się tak pcha to niech wchodzi i porobi dobrze :D :D kilka razy sypnę jakimś bolesnym żartem, bywam sarkastyczna, ale niestety do takich *****czy nie mam szacunku :) :) a oni jeszcze zdziwieni, że po seksie się od nich nie użależniłam ;) Za to jesli trafię na wyjątkowego faceta, który mnie oczaruje, urzeknie, jest wartościowy ..wówczas usiłuję opóźnić pójście z nim na całość, bo chciałabym, żeby ten wspólny seks był wyjątkowy :) niepowtarzalny. Poza tym szanuję go i nie chcialabym potraktować w żaden sposób przedmiotowo, bo nie zasługuje na to tak jak tamci.

Gość gość
100/100

Gość gość
czyli byle ruc/acz dostanie wszystko od razu a ten wyjątkowy będzie kopany w d**ę to ja nie chcę być tym wyjątkowym

Gość gość
"Kobiety sa latwe I Ida z wami do lozka na 1, moze 2 randce dlatego, ze maja was gdzies I nie wiaza z wami przyszlosci I chca sie tylko zabawic. " x Jakby miała gdzieś to by nie poszła do łóżka a jak chce się zabawić to nie widzę w tym nic złego. Logika. x "Dopiero jak spotkajaca takiego, z ktorym chcialyby sie zwiazac na dluzej, zbudowac cos trwalego, to wtedy staja sie "trudne". " x To sobie bądźcie trudne. I tak jesteście takie dla tych co wam się nie podobają ale ich zwodzicie tym, że mają szansę na coś więcej. Kopniak w tyłek i idę do takiej co nie będzie marnować mojego czasu. Jakim trzeba być frajerem aby harować na coś co inni mieli za darmo? x "Zreszta to taka gra. Facet zawsze szuka na zone "dziewicy", tzw "porzadnej" wiec kiedy spotykamy wlasciwego faceta zamieniamy sie w "porzadne" bo wierzymy, ze dla wlasnie tego faceta warto" x Miałem taką koleżankę. Taka wyzwolona aż tu nagle 24 rok życia i nagle szuka kogoś na poważnie. Teraz ma 27 i wciąż szuka a do łózka chodzi z innymi-mniej poważnymi dla relaksu :D Dlatego mnie interesują dziewczyny w przedziale wiekowym 18-22 bo jeszcze nie przypominają robaczywych jabłek z Cosmo zamiast rozumu. Nie chodzi o to, że chodzicie do łóżka z innymi - proszę bardzo. Co mi przeszkadza to dziewczyna udająca cnotkę a która wcześniej pruła się jak stare prześcieradło z ludźmi którym nie podałbym ręki. Po trzykroć jeleń i po dziesięciokroć idiota kto bierze sobie taką "poważnie szukająca związku" na partnerkę. Że niby przeszłość się nie liczy? Zacznie jak wybranka po ślubie wręczy c***apiery rozwodowe, odbierze dzieci i zmusi cię sądowym nakazem do utrzymywania jej. x "idziemy do łozka z tym facetem, ktory jest dla nas dobry, szanuje nas, dba o nas, opiekuje sie nami." x Nie, takich umieszczacie we friendzone.

Gość gość
Dokładając do postu wyżej. Jeśli nie macie mokro na myśl o facecie to nawet jeśli jest dla was dobry, szanuje was, dba o was, opiekuje się wami i życie by za was oddał to skończy jako platoniczny "przyjaciel" wysłuchujący tego z kim byłyście, z kim jesteście i z kim macie ochotę być. NIC WIĘCEJ.

Gość gość
I znow zlot zalosnych chloptasi maja yech pretensje do calego swiata, ze nie maja powodzenia u kobiet. A moze to nie z kobietami jest cos nie tam, tylko z wami..........pacany !

Gość gość
Hmm... to kobieta decyduje z kim się zwiąże na krótko czy na długo więc jeśli twierdzi, że nie może znaleźć nikogo na poważnie to widocznie ciągnie ją w złą stronę ale obwinia o to wszystkich w około.

Gość kiedyś kobiety
zajmowały sie domem i umiały gotować jak ich matki. Dzisiejsze kobiety natomiast umieją pić jak ich ojcowie i nic ponadto

Gość gość
Marzy sie cieniasom sluzaca obsługujaca ich , w dodatku taka, ktora musi robic co pan I wladca sobie zazyczy.....hahahaha Te czasy dawno sie skonczyly I juz nie wroca :) Teraz zobaczcie jak to jest jak sie zachowujemy tak jak wy! I co? Fajnie?nuhehehehe Do tego frajerzy nic z tym zrobic nie mozecie, ani zabronic. Jestescie do bani! Nieporadna kutafony nieprzydatne do niczego....uhehehe

Gość gość
"Teraz zobaczcie jak to jest jak sie zachowujemy tak jak wy! "x x Nie każdy z nas zachowuje się jak menel ale skoro taka wasza ambicja.

Gość gość
Przeczytalam cala dyskusje i czuje sie jak w piaskownicy gdzie dzieciaki sie rzucaja piaskiem w oczy, zreszta na kazdym topiku tak jest dlatego wchodze tu juz tylko sie posmiac

Gość gość
Czyli wszystko w normie, po polsku

Gość gość
No wlasnie....czemu faceci brzydza sie temu samemu, co sami robia, ale w wykonaniu kobiet. U kobiety to be, ale jak jeden z drugim tak samo robi, to jest ok? Hipokryci!

Gość gość
bo wam sex przychodzi bez trudu każda m faceta facet musi się postarać żeby mieć kobietę dziewczyna tylko dorasta do wieku 16-18 lat i już zaczynają ja podrywać faceci dlatego jest tyle samotnych fajnych chłopaków ,za to praktycznie każda nawet najbardziej beznadziejna dziewczynę m hopaka (często lepszego od niej) z tej racji ze facet jest zawsze tym lepszym i musi się bardziej starać od swojej kobiety (akceptowalne jest ze to facet więcej zarabia nie na odwrót) chce partnerkę nietykana przez innych samców dlatego ceni się to co przychodzi z trudem u faceta zdobycie partnerek ,u kobiet szanowanie się i cnotliwość oraz odrzucanie potencjalnych roochaczy i tak nie narzekajcie bo wasze życie jest mocno ale najlepiej hipokrytki byście czerpały z plusów bycia kobieta (nie musicie podrywać, każda ma bez problemu partnera do związku/seksu) a zarazem przywileje mężczyzn takie jak puszczalstwo ale wy tego nigdy nie zrozumiecie ze facet cale życie musi pracować nad sobą by mieć partnerkę (umięśniona budowa ciała, pozycja w stadzie, pewność siebie, kasa) skoro wam każdy związek przychodzi samemu i bezproblemowo a wy tylko kręcicie nosami tak będzie -facet stara się o kobietę i zdobywa za cenę swoich plusów za to: -facet z wieloma partnerkami będzie chwalony a prawiczek wyśmiewany -cnotliwa dziewczyna będzie chwalona a puszczalska potępiana

Gość gość
uhehehehe.....facet lepszy.....hahahaha Jasne, bo wszyscy jestescie z pozycji I umiesnieni....hahahha Tak, a kobieta moze juz sie rodzi wystrojona, zmalowana, a szmatki, buciki I kosmetyki jej zlatuja z nieba....hahahaha Kobieta nie musi sie w ogole starac? A to dobre. To skad te wiecznie diety, fryzjery, kosmetyczki.....bo jak pasztet, to zaden brzuchacz nawet nie spojrzy. Od kobiet wymagacie mega cudow, a sami co? Nie dosc ze k*****arze to jeszcze oblesie. Czytajac takie komentarze, jak poprzednika, to mam wrazenie, ze nie wie w jakich czasach zyje I ze kobiety coraz lepiej zarabiaja I siegaja po wladze. I nie wazne ze wam sie to nie podoba. No ale polski katoland, to jak 3 swiat. Moze bys gdzies pojechal, zobaczyl.....ale nie do arabow czy indii lub murynstwa..... No ale czego sie spodziewac po polskich-europejskich musli.mach

Gość lata_mi_to_koło_khymm
i to ciekawe;)

Gość gość
I jeszcze to : Kazda ma bez problemu zwiazek lub seks hahaha

Gość gość
no to ostatnie to akurat prawda, niechętnie przyznam jako kobieta. zaloguj się na sympatii, wstaw swoje przeciętne zdjęcie i zobacz ilu desperatów poszukujących miłości czy seksu do Ciebie napisze. dla mnie oni są jak flaki z olejem, ale dla mniej wymagającej - związek jak się patrzy.

Gość gość
Sex to moze I miec moze kazda, ale zwiazek? Hahaha Dzisiejsi faceci chca tylko pociupciac I nic na kobiete nawet nie wydac, nawet na glupia kawe, a moze jeszcze na cos ja ponaciagac....frajerzy