Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Proste jak drut

KOBIETY SA LATWE ALE TYLKO DLA

Polecane posty

Gość 30latSzukamDziewicy
a ja takie poznaje i czuje na kilometr i od razu daje im kosza to latwo poznac !!

Gość gość
''Dzisiejsi faceci chca tylko pociupciac I nic na kobiete nawet nie wydac, nawet na glupia kawe, a moze jeszcze na cos ja ponaciagac....frajerzy '' ale zwykle tak robią kobiety i jest dobrze co?

Gość gość
A zwykle to faceci zaliczaja co popadnie I wtedy jest dobrze, co?

Gość gość
a jeśli tak nie jest to skąd tyle prawiczków co?

Gość Urzeczywistniona
Zgadzam się z autorką

Gość gość
facetom wolno zaliczać bo musza się dla związku/seksu wykazać-kobieta zawsze wybiera najlepszego dawce genów (lepszego od siebie) u kobiet ceni się cnotliwość bo wam seks /związek przychodzi bezproblemowo-po prostu dorastacie do pewnego wieku i potem tylko stawiacie wymagania dlatego normalne jest ze kobieta jest z facetem lepszym (bogatszym, ładniejszym pewniejszym siebie itd..) ale skoro wam wszystko przyszło w życiu bezproblemowo to nie potraficie sobie wyobrazić ze to co wy macie za darmo facet buduje cle życie (pewność siebie, pozycja w stadzie itd.) http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5803221 polecam temat w linku-odwrotna sytuacja by była jak najbardziej akceptowalna

Gość gość
gość A zwykle to faceci zaliczaja co popadnie I wtedy jest dobrze, co? x Tylko jak tak nie robi to zostaje prawiczkiem i go wyśmiewacie!

Gość gość
Zakompleksione polaczki....hahaha

Gość gość
A co jeżeli JA mam ochotę zerżnąć faceta którego kocham i podziwiam intelektualnie, imponuje mi IQ, elokwencją, zainteresowaniami i tym że mamy wspólny mianownik w konwersacji? I CO PANOWIE??? JAJO! Nie wolno mi bo ON pierdzielnie focha cnoty i "NAGLE" niespodziewanie stwierdzi, iż jednak on nie chce związku :P bo się ośmieliłam okazać moje uczucia względem niego. Mało tego - fakt że się zakochałam NIC nie znaczy. SAMICA OKAZAŁA UCZUCIA I SWOJE LIBIDO - NA STOS!!!!

Gość gość
oco ci chodzi ? to się z nim bzyknij

Gość gość
to on chce związku czy nie?

Gość gość
Polskie muzulmany

Gość gość
Autorko tematu, pierdzielisz jak potłuczona bo fakty dowiedzione naukowo (psychologia ewolucyjna, socjobiologia, biopsychologia etc) są takie, że kobiety są łatwe dla samców alfa (czyli osobników o silnym DNA i wysokim stężeniu testosteronu we krwi) a trudne dla samców beta (czyli osobników o słabszym DNA i niższym stężeniu testosteronu we krwi) tylko i wyłącznie dlatego, bo instynktownie dążą do bycia zapłodnioną przez tych pierwszych (aby potomstwo było jak najzdrowsze) a następnie do nakłonienia tych drugich do materialnej opieki nad nimi i młodymi (bo wiadomo, że facet w typie "pana i władcy jaskini" tego nie zrobi, jeno pójdzie zapładniać kolejne samiczki) w zamian za "łaskawe" przespanie się z nimi raz na tydzień czy nawet miesiąc (udawany orgazm included) w nagrodę za ich dzielną harówę.

Gość gość
większość kobiet to dzi/wki, taka prawda.

Gość gość
HAHAHA Paweł88 i jego śpiewka zawsze i wszędzie

Gość gość
Niezmiernie mi schlebia, gdy mnie mylą z tym sławnym na Kafe Pawłem, ponieważ wyjątkowo dobrze to świadczy o mojej dojrzałości i inteligencji, że nie sposób mnie odróżnić od człowieka znacznie ode mnie starszego i w dodatku wykształconego.

Gość gość
te bru*dasy po to jezdza do europy i niby sie ucza: na zone ich nie stac w ich kraju i sie zmeczyli j*e*b*c KO*ZY,lepiej jechac do europy bo tam sie dziweczyny wsciekaj za czar*na spe*rma I NIE ZARAZAC CHOROBAMI WENERYCZNYMI POLSKICH OBYWATELI I OBYWATELEK