Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to powiedziec

tesciowa nie trzyma moczu

Polecane posty

Gość jak to powiedziec

I w zwiazku z tym zaznacza czesto teren tam, gdzie siada. Nie uzywa podpasek i czesto na kocu czy przescieradle sa zolte plamy. Nie wiem, jak jej zwrocic uwage, zeby jej nie urazic. W przyszlym tygodniu ide rodzic cc i ona ona przez tydzien lub dluzej bedzie zajmowac sie moim dwuletnim dzieckiem. Juz mi robi sie niedobrze na sama mysl. Do tego nie myje rak po WC i czasami zostawia krople moczu na desce klozetowej. Poza tym jest bardzo w porzadku wobec nas i dziecka. Bardzo prosze o rady z wyczuciem. Pozdrawiam

Gość gość
skoro jest taka fajna to powiedz to normalnie,powinna uzywac podpasek i nie powinna sie obrazic,powodzenia

Gość karina102
Może ma chory układ moczowy. Trzeba pomóc kobiecie. Może nie zdaje sobie z tego sprawy, ale się wstydzi powiedzieć.

Gość gość
powiedz jej to ,dziwie sie ze ona nie widzi problemu

Gość gość
kup jej pieluche

Gość gość
Tak? Napewno to jest prawda? Juz widzę jak chodzi wszędzie z plamami na spódnicach i spodniach hehehehe

Gość gość
to jest bardziej poważny problem niż ci się wydaje, musi iść do ginekologa i być może zostanie skierowana na operację.

Gość gość
Moja tesciowa tez ma ten problem :/ Tak niefortunnie wyszlo, ze od wrzesnia do konca listopada mialysmy masakryczny kaszel - jakis wirus panowal :/ Przy kaszlu to i ja popuszczam :P ale ja nosze wkladki caly czas wiec to zaden problem...Ona z kolei nie nosila wiec poduszki na sofie byly lekko mowiac wilgotne - ona spedzala kilka godzin w naszym domu opiekujac sie corka...Nie wiedzialam o co biega jak wchodzilam do domu a tu smrod starego moczu bleee. Okazalo sie, ze pozaznaczala poduszki :/ Dobrze, ze moge zdjac pokrowce i wyprac. Masakra. Rozmawiajac z nia o popuszczaniu moczu, zwlaszcza przy kaszlu stwierdzilam, ze musze zaczac nosic wkladki ( nie wiedziala, ze juz to robie ) i sama stwierdzila, ze chyba tez musi sobie kupic bo i przykaszlu, i przy kichaniu popuszcza. Temat ciezki do poruszenia, zwlaszcza dla osob, ktore sie szybko obrzydzaja - jak ja. Osikana deska czy podloga dookola toalety doprowadza mnie do torsji... Ech nie wiem co c***oradzic. Po rozmowie moze sie obrazic. Wkurza mnie to, ze czasami gryziemy sie w jezyk, zeby innych nie urazic i sami musimy zyc z trudna sytuacja "pod nosem"...

Gość Staszek91
Gorzej niż zwierzęta, brzydzę się wami! :O

Gość gość
do utylizacji

Gość gość
powiedz mężowi ,żeby jej zwrócił uwagę. w końcu to jej syn. jak ty jej zwrócisz uwagę to może być źle

Gość gość
no

Gość gość
a co z jadem tyż nie tsymo