Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobry kawałek

takie pytanko

Polecane posty

Gość dobry kawałek

tak się zastanawiam po ilu randkach idziecie z facetem do łózka. chodzi mi o kobiete po 25 roku życia, aha i jeszcze o kobietę, która chciałaby danym facetem cos wiecej stworzyc a nie tylko spotkania na seks bez ozbowiazań?

Gość dobry kawałek
boicie sie odpowiedziec?

Gość bendem Sobom
nie boimy się odpowiedzieć. Twoja wypowiedź śmierdzi prowokacją pod tytułem 'to kiedy ona mi da i dlaczego muszę tyle czekać' :D

Gość gość
moj facet czekał rok, nie przeliczałam to na ilość randek

Gość dobry kawałek
to nie jest prowokacja. naprawde chcialabym wiedziec. bo mam wrazenie ze niewiele czasu czeka facet bo sie szybko nudzi i idzie do innej. ale moze tylko moje wrazenie a jest inaczej, dlatego porszę o wypowiedź

Gość gość
jak szybko idzie do innej to widocznie ruchacz nie facet i choooja wart

Gość gość
rownie dobrze mozna zadac pytanie ile razy sika dorosly facet, czy sika od razu po poludniu, czy tylko z rana i wieczorem:D ----- glupi palancie:o

Gość gość
miałem przypadek, że na 4 randce po 11 dniach

Gość gość
zalezy od tego czy pocalunek smakuje kawa czy lza

Gość dobry kawałek
nieprawda ze takie samo jak pytanie czy kiedy sika facet. wiadomo, ze jak idzie do innej to ****** ale jak odroznic ******cza od normlnego faceta? kiedy bedzie a wczesnie?

Gość gość
W aktualnym związku - nie wiem ile było randek, ale poszliśmy do łóżka po ok. miesiącu spotykania się, dwóch miesiącach znajomości.

Gość dobry kawałek
gość od 4 randki czy byles w dluzszym zwiazku z tą dziewczyną?

Gość gość
jak sie zapyta kto placi za piwo tzn ze mysli o innej a jak sie zapyta co sadzisz o najnowszym filmie avatar tzn ze mysli ze jestes inna

Gość gość
nie kiedy sika ale ile razy sika x gowniarzu ,radze sie wziac za edukacje, czytanie ze zrozumieniem na doopy jeszcze tobie za wczesnie widac, ze myslisz ch**em

Gość dobry kawałek
hmm ale nie jestem gówniarzem i nie mam chooja bezsensu to forum, tylko jechanie po ludziach

Gość gość
tak byłem z nią ponad trzy lata - zresztą widziałem w niej matkę moich przyszłych dzieci :) niestety, jej się coś nagle odmieniło :/ no ale zbudowaliśmy wspaniały związek i były to najlepsze lata mojego życia jak do tej pory :)

Gość dobry kawałek
no to szkoda, skoro od razu tak czułeś to ciekawe dlaczego nie wyszlo. pewnie trudno znaleźć drugą podobną?

Gość gość
nie wyszło, bo jej przestało zależeć/przestała się starać/wszystko musiało być tak jak jej pasowało/przestała kochać :/ trudno, gdyż jak pewnie wiesz kocha się za nic, a dla niej byłem w stanie oddać wszystko :) oczywiście nie odbieraj tego tak, że nie widzę w niej wad, oj miała ich mnóstwo, jednak kto ich nie ma :D i mimo ich występowania chciałem się z nią zestarzeć :) po tym wszystkim trudno mi drugi raz zaufać kobiecie :/ z kolei do zbudowania związku potrzebuję pełnego oddania i koło się zamyka :/ no ale z pewnością ktoś tam jeszcze na mnie czeka :D

Gość gość
no przecie tak czasami jest no co ty na to laska no ha ha ha bylo tu i tam ale nie wiem co myslec 🌼 www.youtube.com/watch?v=aHLH7L_I1wQ

Gość gość
Po 3 miesiacach. Prawie codziennie sie widzielismy. Jestesmy razem juz prawie 3lata:)

Gość dobry kawałek
3 miesiące to chyba dlugo wytrzymal;) ale fajnie, ze wytrzymał i został:):) a może to wcale nie długo?:)