Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

plamienie w ciąży

Polecane posty

Gość gość

Czy któraś plami bądź plamiła w ciąży i musiała leżeć?

Gość gość
z takim pytaniem to chyba do ginekologa??? ja jakbym plamiła,to już dawno bym umówiłabym się na wizytę do swojego gina

Ja jestem obecnie w 8 tc***plamię od ponad tyg. Byłam 4 dni w szpitalu, dali leki, kazali leżeć i w końcu wypisali. Dziś plamienie się nasiliło, pojechałam do mojej pani dr. Z dzieckiem wszystko dobrze, mam jak najwięcej odpoczywać (a ja od tygodnia nic nie robię tylko leżę)przyczyna plamienia nie znana. Biorę luteinę, magnez, nospę, acard + leki na ciśnienie, bo mam dość wysokie. Leżę i wierzę, że będzie dobrze, to moja 4 ciąża. dwie poronione, z jednej mam cudowną córcię, mam nadzieję, że będzie dobrze

Gość gość
Ja plamilam w 7 i 10 tyg ciazy. Mieszkam w Uk wiec nic mi nie dali, lezec nie kazali. Normalnie do pracy chodzilam. Teraz jestem w 23 tyg i wszystko jest okej :) niemazde plamienie musi oznacza cos zlego, ale kazde trzeba sprawdzic u lekarza! Przyczyn moze byc wiele, a moze byc tez tak ze plamisz bez powodu, tak jak bylo u mnie.

Gość gość
konsultowałam się z lekarzem byłam nawet w szpitalu, przyczyny nie podali po powrocie leżę 3 tydzień bo tak mam nakazane , jestem już zniecierpliwiona, bo jak długo można być przykutym do łóżka , chciałabym tylko wiedzieć kiedy to minie? czy któraś z was plamiła tak długo?