Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CHŁOPAK NARCYZ czy warto

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem czy warto angażować się szczególnie w związek z takim człowiekiem. Na codzien stara się podkreślić jaką to szcześciarą nie jestem będąc z nim (nie jesteśmy parą) Ciągle twierdzi, że każda laska mi zazdrości, mówi, że jest przystojny, nadzwyczajnie inteligentny i utalentowany. Mam go powoli dosyć. Jednak coś ciągnie mnie do niego. Nie wiem...

Gość gość
nie warto. Kręciłam z takim przez ponad miesiąc i nie wytrzymałam psychicznie. Był idiotą, ktory widział tylko czubek własnego nosa. Nie pchaj się w to bagno

Gość gość
nie bierz. Bylam z takim. On gdy zobaczy że może mieć lepszą, szybko Ciebie wymieni. Potem będziesz tylko płakać mając złamane serce.

Gość gość
a napewno zobaczy, że może mieć lepszą skoro ma się za 8 cud świata. Nie warto, niech szuka sobie tej pieknej idealnej kobiety

Gość gość
Jesli chcesz się narażac, probuj. jednak uważam rze nie jest tego wart.

Gość gość
uciekaj daleko jak kiedykolwiek chcesz uslyszec ze ty jestes piekna,w tym zwiazku to on bedzie ten boski

Gość gość
haha niezłe, jak facet może się tak zachowywać. Nie rozumiem takich ludzi. Pewnie jakaś nędzna proba podbudowania własnego ego

Gość gość
Miałam taką sytuację. Zostawił mnie dla młodszej i ładniejszej. Związek zakończył pięknym zdaniem "tylko bym się przy tobie zmarnował"

Gość gość
tez proszę o radę

Gość gość
Miałam z takim do czynienia. Spotykałam się z nim kilka miesięcy podczas których wysłuchiwałam o jego boskości, urodzie i jaki to on nie jest. To ja musiałam na niego zasłużyć, bo z góry zakładał że jestem gorsza od niego. Ja musiałam się o niego starać, na randce nie usłyszałam żadnego komplementu, a wręcz dużo szpilek krytyki mi wbił. Każda osoba o której rozmawialiśmy była frajerem, idiotką itp, a on super mądry i piękny. Oczywiście do ideału mu brakowało wiele, innych traktował jak swoich sługusów, niegodnych wielkiego pana. Nie miał kasy, nie miał klasy, krzty rozumu, uroda średnia. W końcu powiedziałam dość i ...sama zostałam frajerką i idiotką :P Oczywiście wszystko odwrócił, opowiadał innym, jaka to jestem żałosna i beznadziejna dlatego to ON postanowił nie związać się ze mną :D