Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problem_mam

Mam opuchniete nogi i powieki co mam robic

Polecane posty

Gość problem_mam

Witam. Od kilku miesięcy co jakiś czas puchną mi nogi w łykach i w kostkach. Puchły, ale to po jakimś czasie przechodziło. Ostatnio (wczoraj) to się nasiliło, spuchły nie tylko łydki i kostki, ale też stopy i kolana. Są bardzo twarde. Gdy chodzę sprawia mi to lekki ból. A poza tym codziennie, gdy się budzę mam opuchnięte powieki. W ciągu dnia to trochę znika, ale nie całkiem. I to nie jest od niewyspania się, czy siedzenia przed komputerem. Czy powinnam udać się do jakiegoś lekarza? Dodam, że mam 15 lat.

Gość problem_mam
Mój stan zaczął się jakby pogarszać. Opuchlizna prawie w całości zeszła z łydek i kolan, ale za to weszła na uda (pachwine) i wydaje mi się, że wchodzi na plecy. Do tego zaczęłam odczuwać lekkie kłucia w klatce piersiowej. Czy to coś naprawdę poważnego? Pomóżcie mi proszę.

Gość gość
ciężko stwierdzić. Idź do lekarza i powiedz o objawach, może zrobi ci jakieś badania.

Gość dawno mnie nie bylo
Zatrzymala Ci się woda w organizmie.

Gość gość
Do lekarza zbAdać nerki

Gość gość
Miałam podobnie, do lekarza musiałam odczekać, a jak się dostałam to szkoda gadać. O skierowania musiałam prosić, ale nic nie wykazało. Nadal mam problemy i nie wiem co robić. Do tego doszedł mi paraliż małego i serdecznego palca prawej dłoni, bóle głowy i wymioty nie wiadomo kiedy i po czym. Od ponad roku sobie ''wymyślam'' dolegliwości. Jest coraz gorzej, bo mam zawroty i inne sprawy.

Gość gość
to wyglada na problemy z nerkami,oczysc nerki i zbadaj kregosłup