Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karata

Do kobietek w ciąży

Polecane posty

Gość karata

Czy miałyście jakieś objawy ciąży zanim nadszedł termin okresu? Czy było coś co dało wam do myślenia że może się udało?

Gość gość
zwróciłam wędzonego łososia:P

Gość gość
polecam zajrzeć do tematu "moje potwierdzone objawy ciąży " tam znajdziesz mnóstwo odpowiedzi :-)

Gość hhhhhfffff
Przed terminem okresu żadnych objawów. Ból brzucha jak na okres.

Gość gość
ból brzucha i krzyza zupełnie jak na okres, lekkie rozwolnienie, kłucie w jajniku, duzo sluzu koloru białego gęsty cos jak ten płodny, mega wyostrzony smak i wech dzis zrobiłam test, i mam dwie kreski:)

Gość gość
ja zwymiotowałam po stosunku i za każdym razem test wyszedł pozytywny ;)

Gość gość
lekkie rozwolnienie??? Tego się nie spodziewałam a wczoraj i mnie dopadło...

Gość gość
Spadek temperatury z 36.98 do 36.4 na jeden dzień, potem ponowny wzrost do 37.03. Towarzyszyły tremy niewielkie plemienia. Pozdrawiam

Gość gość
zawroty głowy , dwa dni później test i druga kreska :)

Gość gość
Nadzieję dały mi przed @ powiekszone bardziej jędrne piersi a przy naciskaniu widoczne niewielke ilości bezbarwngo płynu a nigdy wcześniej tak nie miałam nawet prdzed @ tydzień po spodziewanej @ dwie kreseczki

Gość gość
oszalałaś babo, tak wczesnie takie objawy? ty sie w łeb puknij

Gość gość
Trochę powiększone, tkliwe piersi, bardzo widoczne żyłki na piersiach- tyle przed terminem nudności. Zaraz po terminie- ogromna senność, potem nudności.

Gość gość
w 3 ciąży i objawy mogą wystąpić wcześniej w drugiej ciąży dużo wcześniej zaczełam czuć ruchy dziecka niż w pierwszej a jak byś nawet poczytała to byś wiedziała na temat piersi Istnieją różne objawy, które mogą wskazywać na to, że jesteś w ciąży. Są one uwarunkowane indywidualnie, a także różnią się pomiędzy poszczególnymi ciążami. http://www.clearblue.com/pl/wczesne-objawy-ciazy.php

Gość gość
najwcześniej 2 tygodnie po zapłodnieniu piersi są bardzo czułe na zmiany hormonalne, czasami zaczynają się dyskretnie zmieniać już kilka dni po zapłodnieniu mrowienie lub tkliwość piersi. DO PANI KTÓRA NAPISAŁA PUKNIJ SIĘ W ŁEB proszę się zastanowić dwa razy nim Pani coś napisze dobrze ktoś wyżej napisał że objawy Istnieją różne, które mogą wskazywać na to, że jesteś w ciąży i są one uwarunkowane indywidualnie, a także różnią się pomiędzy poszczególnymi ciążami.

Gość gość
tak puknij sie w łeb babo, co ty gadasz kretynko o piersiach jak takie objawy sa przed miesiączką również wiec co to za objaw ciąży O.o a wczesniej ktos nawiedzony napisał o *****ch dziecka hahaha co ty gadasz :D zastanow sie

Gość gość
Jak byś debilko przeczytała z uwagą to byś wiedziała że ja nigdy przed miesiączką nie miałam powiekszających piersi się itp nic co z nimi jest zwiazane kazda kobieta inaczej reaguje a tobie widocznie zal d... sciska bo nie masz dziecka i widocznie siedzisz ylko na jednym forum bo wiele kobiet ma problemy przed spodziewana sie miesiaczka z piersiami gdzie nigdy wczesniej ich nie miala Naucz sie czytać OBJAWY Są uwarunkowane indywidualnie, a także różnią się pomiędzy poszczególnymi ciążami.