Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 gosc Adam

co mam zrobic z kolezanka Zony ktora buntuje ja przeciwko mnie

Polecane posty

Go艣膰 gosc Adam

jestesmy razem ze soba 4 lata zona jak poznalem miala juz dziecko. Teraz mieszkamy razem w mieszkaniu ktore kupilismy w kredyt. Ja pracuje na budowie a zona jest kierownikiem sali bankietowej. Ma czesty kontakt z kolezanka ktora caly czas buntuje ja. Jak sie nie widza to caly czas sa smsy. Kiedy jestesmy sami i jest troche spokoju to jest bardzo fajnie jak para zakochanuch. Ale kiedy tylko sie spotkaja to kiz jesrt zle. Nie chce Ze mna rozmawiac broni kolezanke. Jak mowie ze ma zly wplyw na nia to zaczynamy sie k艂贸ci膰 . Zona mowi ze jestem agresywny . A kiedy szukam rady u znajomych i Zona sie o tym dowie to jest jeszcze gorzej . Wtedy mowi ze jesrem chory i nie normalny. Kolezanka ma swoja rodzine ale ma dziwny uklad bo maz siedzi w domu a ona chodzi 2 lub 3 razy w moesiacu na imprezy i wyciaga moja Zone. Kiedy sie widuja to nie na kawe . Zawsze jest jakies z 3 piwa na glowe. Martwie sie bo teraz nie rozmawiamy ze soba od jakiegos czasu a strasznie broni kolezanke . Dzisiaj tez usilowalem rozmawiac ale wyszla awantura. Zabrala dziecko i rano wyszla do kolezanki potem tylko podczas mojej nie obecnosci w domu zabrala kilka rzeczy i zostaje tam na noc z dzieckiem. Boje sie ze zostawi dziecko pod opieke kolezanki meza .a same gdzies wyladuja na imprezie przez buntowanie kolezanki. No i oczywiscie zonwu pewnie rozmowy ze jestem jaki zly. Ostatnio sprawdzilem Zony telefon to widzialem smsy typu ze on jest skreslony obraczki nie nosi od listopada. No i jej szef wydaje mi sie ze ma cos w tym wsp贸lnego bo pisze z nim Zona. Tez smsy typu ze dziekuje za spacer i za rozmowe i ze jest taki wspanialy kochany i delikatny... Prosze o pomoc bo niewiem co juz mam robic ?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
szczera i spokojna rozmowa z 偶on膮, modlitwa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc Adam
Tak ale kiedy chce rozmawiac to mnie ignoruje . Jak natretnie cos mowie to mowi ze to agresja jest . Ze jestem sprawca przemocy. Zaznaczam ze sie joe kochamy juz od ponad moesiaca. Kiedys bylo bardzo czesto to znaczy 2 . 3 razy w tygodniu no i teraz tez sie martwie czy nie ma romansu z szefem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc Adam
No tak ale szukam logicznej i normalnej ppdpowiedzi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc Adam
Zaznaczam ze Zona nigdy nie byla na imprezie bezemnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
niech nie wraca dop贸ki nie doro艣nie i nie b臋dzie gotowa z tob膮 porozmawia膰 z takimi szmatami trzeba kr贸tko

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
moim zdaniem ona ma romans a kolezanka to tylko przyrywka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 Ona 123
Jako kobieta mog臋 przyzna膰, 偶e odk膮d przesta艂am zwierza膰 si臋 kole偶ankom z tego co dzieje si臋 w moim zwi膮zku prawie w og贸le nie k艂贸c臋 si臋 z moim ch艂opakiem. Te wszystkie "z艂ote rady", a ju偶 najgorsze - opowie艣ci, jacy to inni faceci nie s膮 cudowni, czego to oni nie robi膮, jak POWINNI traktowa膰 swoj膮 kobiet臋 - powoduj膮 w艂a艣nie frustracje. Z twojego postu wynika, 偶e ta kole偶anka jest utrzymywana przez m臋偶a, zatem pewnie m膮偶 musi nie藕le zarabia膰. Pewnie nagada艂a twojej 偶onie jakie ma wspania艂e 偶ycie, 偶ona zacz臋艂a zazdro艣ci膰, wi臋c automatycznie ty zosta艂e艣 postawiony w z艂ym 艣wietle. Mo偶e st膮d to zachowanie twojej 偶ony. Najgorsze, 偶e pojawia si臋 jeszcze w膮tek szefa - mo偶e twoja 偶ona chce zmieni膰 partnera na lepiej zarabiaj膮cego?...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc Adam
Nie jest to dobre . Podczas emocji duzo czlowiek mowi a potem zalije. Martwie sie . Chce wyjsc dzisiaj na impreze w celu sprawdzenia czy przypadkiem tam jest. Nie wiem czy dobrze zrobie bo jesli bedzie to kolezanka moze to uznac za sledzenie. A ja chcce tylko dobrze. Kocham Zone i sie martwie ze zejdzie na zla droge lub zrobi cos glupiego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 Ona 123
Sorry, przeczyta艂am jeszcze raz tw贸j post i nie ma nic o tym, 偶e ona nie chodzi do pracy ;) Zagapi艂am si臋

Udost臋pnij ten post

Nic, 偶ona ma prawo mie膰 kole偶anki jakie chce, jest doros艂a i ma chyba na tyle w艂asnego rozs膮dku, 偶eby samodzielnie decydowa膰 o sobie a nie pozostawia膰 woln膮 r臋k臋 kole偶ance.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc Adam
Jej szef ma rodzine . Zone i 2 synow. Wiem ze Zona szefa czesto tam jest w pracy. Ale wiem ze napewno znajda czas dla siebie. Spedzaja czas ze soba ppdczas pracy chodza razem na zakupy czy poprzez rozmowe sie wspieraja nie wiem xzy bylo cos wiecej. Kiedy sprawdzilem Zony tel to widzialem ze pisza razem po godzinach pracy. Na prywatne rzeczy typu jakies pocieszenia nawzajem . Szef napisal do joej Zony ze bedzie dobrze do ig贸ry g艂ow膮 co w dziubek na odpisala tak chce w dzuobek poprosze to odpisal szef dostaniesz jutro nawet dwa na zas. Niby nic takiego ale wydaje mi sie ze nie powinno byc takiej korespondencji

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc Adam
Kolezanka siedzi w domu z dziecmo a maz pracuje . Kiedy maz wraca do domu ona wychodzi do znajomych czyli do mojej Zony lub na impreze w weekend.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 Ona 123
Podejrzana sytuacja z tymi SMS-ami. Powiedz 偶onie wprost, 偶e wiesz o tych SMS-ach, tylko zachowaj spok贸j, nie r贸b z siebie przed ni膮 ofiary. Najlepiej udawaj, 偶e ci臋 to nie rusza, wtedy ona zg艂upieje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mowie tobie, za dobrze z toba ma, w d***e jej sie poprzewracalo udawaj ze ciebie to nie rusza, nie dzwon, nie pros o powrot w koncu sama zda sobie sprawe z tego co traci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc Adam
Ci臋偶ko mi z tym aby dac sobie spokoju i czeka膰 a偶 zrozumie. nie chce jej straci膰. Natomiast kiedy mowilem o smsach to sie wypieral膮 . Przed momentem bylem u niej jej kolezanka z m臋偶em jest na parapetowie 呕ona opiekuje sie ich dzie膰mi i naszym. porozmawialem z 呕ona troche w drzwiach. Powiedzia艂em ze kocham i chce aby sie u艂o偶y艂o mi臋dzy nami. Ze ingerencja innych os贸b tylko os艂abia i niszczy nasz zwiazek. To zapyta艂a czemu sprawdzam jej telefon. Odpowiedzia艂em ze mam ku temu powody bo jest nie szczera. To mi odpowiedzia艂a ze tak pisa艂a z szefem. To zapyta艂em dlaczego teraz dopiero mi o tym mowi a nie wczoraj? To powiedzia艂a ze zostaje na noc i jutro porozmawiamy. Potem poprosola abym posprzatal moeszkanie... Kiedy wychodzilem przytulilem sie do Zony i dziecka na dobranoc.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 studentWPIA
Zwyzywaj kole偶ank臋 呕ony po serbsku,p贸jdzie jej w pi臋ty,p*********j j臋dzy :D.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ale to ju偶 by艂o
Musisz opierniczy膰 kole偶ank臋 偶ony,偶e 偶eby odfika艂a si臋 od Twojej 偶ony! Je偶eli nadal b臋dzie taka sytuacja i 偶ona b臋dzie pod wp艂ywem kole偶anki to nic nie wyjdzie z tego ma艂偶e艅stwa.Pewnie pierwszy zwi膮zek te偶 rozwali艂a kole偶anka?Musisz by膰 stanowczy, albo ona ,albo Ty.B臋d膮c na Twoim miejscu te偶 zacz膮艂 bym robi膰 wypady;- np. do kina, do teatru.Mo偶e wreszcie obudzi si臋 i zrozumie 偶e nie s膮 to 偶arty!

Udost臋pnij ten post

Musisz by膰 stanowczy! Wyczu艂a 偶e jeste艣 spolegliwy to Ciebie ignoruje.Skoro jest zakochana w kole偶ance, to po co jest z Tob膮?.Je偶eli nie zaczniesz mie膰 przys艂owiowych "jaj" baba b臋dzie pomiata艂a Tob膮! 呕ona zamiast w domu z m臋偶em, to pilnuje dzieci? Zdaje si臋 偶e to podpucha?????? Trudno mi uwierzy膰 ze istniej膮 tacy jak Ty!!!! Z ca艂ym szacunkiem:D takie dupki?!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wziales sobie za 偶one latawice a teraz czego szukasz? i jeszcze pozwalasz zeby pijana pilnowala? To nie jest normalne! Przeciez jest tyle fajnych, wiernych i porzadnych lasek! To sie z nimi nie zenicie tylko z jakimis latawicami a potem p艂acz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
KingaStefankaFanka nie p*****l takich farmazonow, moze jeszcze napisz ze ma prawo dawac d**y komu chce bo to jej dupa... Dlaczego takie k***iska zostaja 偶onami?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
"Kolezanka siedzi w domu z dziecmo a maz pracuje . Kiedy maz wraca do domu ona wychodzi do znajomych czyli do mojej Zony lub na impreze w weekend." czytam i oczom nie wierze.. Czy to koniec naszej cywilizacji? Faceci stali sie totalnie p*****lowaci, baby im sie puszczaja byle gdzie a oni jeszcze na nie haruja bez mrugniecia okiem, co z wami faceci? i pisze to jako kobieta, szok i 偶enada, we藕cie sie w garsc olamy bo jak dalej tacy bedziecie to beda do was lgnac tylko takie k***iszcza ktore chca was robic w c***a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc Adam
Kiedy bylem u niej porozmawiac***** rozmowie wsiadlem do auta to pisalem do jiej powiedziala ze zostaje na noc. Po chwil patrze a Zona z corka wsiadaja do auta Zony sluzbowego. Pomyslalem zeby nie bylo ze ja sledze pojechelem do domu ale Zona nie przyjechala. Przed momentem bylem tam jeszxze raz ale auta nie bylo wyparowalo. Dzwonie i pisze to zero odzewu. Oklamala mnie ze zostaje na noc a pojechala gdzies indziej przed polnoca. Znowu mnie oszukala i jeszcze dziecko ciagnie po nocy ze soba... Nie jestem mieczakiem tylko Bardzo Kocham i zalezy mi na tym abysmy sie dogadali.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
I jak sie to skonczylo

Udost臋pnij ten post

Prosz臋 mi pom贸c mam bardzo podobna sytuacj臋. A zona nie daje sobie nic powiedzie膰. W sobot臋 robili艣my urodziny synow. By艂o idealnie w niedziel臋 r贸wnie偶 do godziny 17 dop贸ki nie posz艂a do kole偶anki kt贸ra ja buntuje. Ja ja tam zawioz艂em bo upar艂a si臋 偶e chce i艣膰 ale prosi艂em by nie by艂o mojego tematu. Na drugi dzie艅 rano dosta艂em smsa z pogruszkami od jej kole偶anki 偶e jej nie b臋d臋 zabrania艂 si臋 z ni膮 spotyka膰 bo cytuje inaczej pogadamy... Od wczoraj zona chce mnie wyrzuci膰 z domu. Co mam zrobi膰 by jej to pokaza膰 偶e ona ma negatywny wp艂yw na to co jest mi臋dzy nami. Jak nie mia艂a z ni膮 zbytnio kontaktu to u nas by艂a istna sielanka zakochanych A od kad posz艂a do niej to znowu si臋 zacz臋艂o. Na dodatek ona chce 偶eby moja 偶ona mnie zostawi艂a i by艂a z jej bratem kt贸ry jest menelem bo pije nawet posprz膮ta膰 w domu nie potrafi bo ona sz艂a mu sprz膮ta膰... prosz臋 pom贸偶cie mi bo ja ju偶 nie wiem co mam zrobi膰.

Udost臋pnij ten post