Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tkwię przy facecie od 3 lat

Polecane posty

Gość gość

który ciągle jest na pierwszym roku studiów. Kobiety zaraz się rzucą, że jestem frajerką, faceci - że materialistką. A ja go kocham, on mnie też; młoda jeszcze jestem i w niego wierzę, ale z roku na rok coraz mniej... Czy on faktycznie ma szansę się zmienić?

Gość gość
a dlaczego ciągle na pierwszym :) ?

Gość gość
Wątpię. Miałam chlopaka ktory nie zdał w szkole sredniej(oczywiscie z winy nauczyciela) po maturze poszedl na studia.... po roku na 1 nie wyszlo wiec poszedl na 2, na drugim tez niestety nie wyszlo, zaczal trzeci. Na tzrecim dotrwal do 3 roku, nie zaliczyl wszystkiego wiec go wyrzucili. Zaczal nastepny czyli o ile dobrze licze4, ale nie wiem jak mu idzie bo juz z nim nie jestem:)

Gość gość
oczywiscie wyliczanka dotyczy roznych kierunkow studiow:)

Gość gość
A ja go kocham, on mnie też; młoda jeszcze jestem i w niego wierzę, ale z roku na rok coraz mniej... x jeszcze parę lat posiedzisz i oczka ci się otworzą on wtedy znajdzie młodszą, która znowu będzie w niego "wierzyła", a ciebie już nikt nie będzie chciał, bo będziesz stara i załamana!

Gość gość
Haha, kawę pije okazjonalnie na mieście, w akademiku pije tylko wodę ;) Jest ciągle na pierwszym, bo nie może zdać egzaminów z pierwszego semestru. Twierdzi, że ma problemy z koncentracją i nie tylko, więc chce się wybrać do psychiatry (!), ale tak już mówi od kiedy go znam...

Gość gość
Przecież wiem, jaki on jest, mam oczy już długo ,,otwarte'' ;) Typem, który by się załamał, też nie jestem. Po prostu nie wiem, co z nim zrobić, jego problemy odbijają się na naszym związku.

Gość gość
I beda sie ciagle odbijac.Znam to z autopsji. Wydaje mi sie, ze te niepowodzenia zaowocuja rzuceniem studiow, chyba, ze bedzie tak wytrwaly jak moj ex.