Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co to znaczy na ostro

Polecane posty

Gość gość

Żona powiedziała ,że chce na ostro bo podobno gdzieś wyczytała,że tak jest dobrze. Czy polega to na szybkich *****ch ?

Gość gościówa1985
Szybko i mocno, najlepiej ją wtedy mocno trzymaj albo przy pozycji na pieska ciąg za włosy, a przy klasycznej możesz ją lekko przydusić... Na koniec spuść się jej na buźkę albo na cycuszki. To czasem baaaardzo fajne jest. Raz za czas można się tak odchamić ale na co dzień raczej normalnym seksem ją racz :P hehe

Gość gość
na pieska to nie współżyjemy ,jedynie klasycznie

Gość gościówa1985
Hahahha no to jak ona chce na ostro jak nie chce próbować innych pozycji? To ona też chyba nie wie co to znaczy na ostro... Klasycznie możesz ją przydusić... Albo w ramach gry wstępnej głęboko jej włożyć swojego k***ska do gardełka!

Gość gość
ja nie lubię inaczej , na pieska to dla mnie nienaturalne i zwierzęce a o wkładaniu do ust nie ma mowy. Proszę poważne porady

Gość Michalinka ma problem
POWINIENES JEJ posypac szparke odrobina chili a jak chce bardzo ostro to pieprz kajenski!

Gość gość
co oznacza 7/10 ?

Gość gościówa1985
Człowieku jak ty nie uprawiasz zwierzęcego seksu i nie wkładasz do buzi to się babie nie dziw że jest niewyżyta i proponuje ostry seks... biedaczka... Nuda w sypialni ją zabije, albo co gorsza dla ciebie, zaprowadzi do innej sypialni :P A moje porady są całkiem poważne, pisze jak według mnie wygląda ostry seks...

Gość gość
Rozmawiałem an ten tema z żoną , ma podobne zdanie .Seks na ostro to od tył ,niestety nie zgodzę się na takie poniżenie.

A "od przodu" na ostro się nie da ???!!!!!! Matko jedyna ! Byłam święcie przekonana,że to był ostry seks ! Oj ,ja naiwna :-(

Pozwolę sobie na takie porównanie. Walc, to piękny majestatyczny seks z pieszczotami. Tango, to ostry seks, g***towny, z emocjami. Śmiać mi się chce jak czytam, że ostry seks zależy od intensywności ruchów frykcyjnych. :D :D

Gość gość
Nowy dawaj rock and rolla

Już obciąłem włosy. :( mało Rockowo wyglądam, ale przynajmniej jak człowiek. Jak to się mówi nie ma tego złego.... ;) 🖐️

Racja Nowy ;-) Jeśli tancerze zgrani,to i Obertas zachywci...

Lara C, dokładnie i cieszę się, że o tym wspomniałaś. Bo to bardzo istotne. Muszą być ZGRANI, inaczej będą sobie deptać po stopach, plątać się aż w końcu się przewrócą i będą smutni. :( Zgrana para, zatańczy wszystko :) Nawet Poloneza :D :D :D

Lara C, fakt ;) , tylko trzeba się spieszyć, bo na złom odchodzą. Co nie znaczy, że ludzie nie tańczą w innych pojazdach. :P :D :D

Nowy... Wiem,że tańczą,tylko ilu kankana szpagatem kończy...? :-P * panandtilt.. Gdzieś Ty studiówkę świętował ?! Oj...