Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jutro studniówka a ja mam za krótką sukienkę

Polecane posty

Gość gość

zakupiona sukienka była za długa, poszłam do krawcowej żeby ją skrócić i chyba przesadziłam, z przodu jest w miare okej, ale z tyłu... masakra. sukienka jest z dosc grubego materialu i ma tak wszyty zamek ze unosi sie do góry z tyłu. zakrywa mi lekko tylek, jest rozkloszowana. jak bede tanczyc poloneza to sa mostki i wtedy trzeba sie pochylic, niestety bedzie mi widac majtki :<. nie wiem dlaczego tak sie stalo, przypuszczam ze to wina tego zamka, pytanie moje brzmi wiec czy da sie to jakos uratowac w szybki sposob, myslalam o tym zeby ja zmoczyc na dole i przyprasowac porzadnie zeby sie zagiela, nie wiem czy to coś dla, ale naprawde potrzebuje pomocy :(

Gość 21letniajaaaaaaa
studniowka w niedziele?

Gość gość
tak w niedziele, nie o to pytałam

Gość gość
odpowiadać szmaty!!!

Gość gość
podszyw?

Gość gość
prosze naprawde o jakas drobna rade

Gość gość
założ inna sukienke

Gość 21letniajaaaaaaa
bedziesz miec przesraną studniowke, nic na to nie poradzisz, prasowanie nic nie da, albo poszukasz innej sukienki (nie wiem jak) albo idz z golym tylkiem i miej spieprzoną impreze

Gość Felixtus
czy wstydzisz się pokazać majtki, czy długie nogi do samej gleby ?

Gość gość
chodzi o to ze nie mam w swojej szafie innej sukienki ktora nadawalaby sie na studniowke, dlatego kupilam sobie nowa, tylek widac jak sie schyle, najbardziej boje sie tego poloneza, osmiesze sie? az tak tragicznie bedzie? jestes chyba w d***e

Gość gość
owszem, wszyscy bd sie z Ciebie nabijac. Nie wypada na takie imprezy tak sie ubierac jak szmata. Studniowka to impreza na jakiej trzeba sie umiec zachowac.

Gość gość
no niestety, niepotrzebnie skracalas sukienke, studniowka to nie impreza, jak d**e ci bedzie widac to bedziesz posmiewiskiem pamietaj ze na studniowce sa krecone filmy i robione zdjecia wiec modl sie o to zeby nie bylo cie w kadrze....

Gość Felixtus
rozumiem, że posiadasz czerwoną koronkową przepaskę na nogę powyżej pończochy , jeżeli TAK to tłum będzie się gapił na czerwoną przepaskę a gołej vaginy nawet nie zauważą przy schylaniu w czasie Poloneza

Gość gość
Kup może jakąś szerszą koronkę i niech krawcowa doszyje Ci i przedłuży tą sukienkę .Z tej samej koronki możesz zrobić jakąś róże przy dekolcie...nic innego nie przychodzi mi do głowy:( a prasowanie nic nie da ...

Gość gość
nie mam podwiązki bo to nie moja studniowka, trudno jakos to bedzie, jak stoje tylka mi nie widac, dopiero przy schylaniu, po polonezie bede sie kontrolowac i to chyba jedyne co mi zostaje

Gość Felixtus
i tak większość dziewczyn założy sukienki ledwie zakrywające zadek, więc jaki masz problem ?

Gość 21letniajaaaaaaa
nie twoja studniówka i taki wstyd dla chłopaka zrobisz :O

Gość Felixtus
więc do Poloneza nie zostaniesz zaproszona i dlaczego rozpaczasz ?

Gość gość
ja bym poszukała innej kiecki, ja fatalnie się czuję jak czasem założę np spódnicę która pojeżdża mi w górę, to okropne tak cały czas poprawiac, a dopiero na studniówce.. No i nie chcesz chyba żeby Ci się przydarzyła jakaś gafa i jeszcze została uwieczniona na filmie..

Gość gość
jak to nie zostane zaproszona do poloneza jak juz jestem zaproszona... błagam... po prostu sie martwie ze ktos to zauwazy, bede przytrzymywac reka z boku no nie wiem, jednak zaprasuje z tylu moze to cos da moze nie, przypuszczam ze bedzie sporo dziewczyn w krotkich sukienkach ale w sumie to moj tyłek a nie czyjs