Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fatalne_zauroczenie

Najgłupsza rzecz jaką zrobiliście z miłości

Polecane posty

Gość gość2
wdałam się w romans z żonatym mężczyzną....

Gość gość
ja również jak ktoś wyżej wdałam się w spotykanie z żonatym ale na szczęście było minęło i nigdy więcej . Ale niestety zakochałam się w nim jak nie wiem co , on natomiast [ co uświadomiłam sobie po czasie wcale mnie nie kochał a jakąż głupota było wierzyć że kochał ..] Ale wyciągnęłam wnioski i nigdy więcej żonatych .

Co do porównywanie mnie do jakiś (chara prosta z gardła) tfu klechów to te pedały zgapiły noszenie biżuterii, sygnetów od mafii i gangsterów,oraz ludzi zamożnych już setki lat temu. Świńskie flaki niech se zakładają na szyje papieże i reszta watykanu a nie w złocie paradują.

Gość gość
Ja za czasów nastoletnich zakochałam się w facecie, niestety on dał mi kosza. Co ja nawyczyniałam głupot to po dzisiejszy dzień jest mi wstyd, a on pewnie uważa za wariatkę i desperatkę. Na szczęście minęło, a ja już dojrzałam i mam męża. Tamten olał mnie bez słowa, a ja: -narzucałam mu się, -dzwoniłam i pisałam, -niby przypadkiem bywałam w tych miejscach co on, -chodziłam na jego mecze koszykówki, nawet jak miał już inną. Dramat :D Na zakończenie dodam, że żadna z niego super partia, ot miłość mnie zaślepiła :D

Gość gość
odbiłam narzeczonego przyjaciółce, rodziło się między nami uczucie przez ponad pół roku, sypialismy ze sobą poza jej plecami, aż w końcu się pobraliśmy. odszedł od niej w dniu naszego slubu

Gość gość
ja zmieniłam miejsce zamieszkania tuz przed samym slubem, między innymi po to,zeby ona nas nie znalazła i nie nachodziła.

Gość gość
ja też odbiłam chłopaka przyjaciółce..... nie było warto

Gość gość
Najgłupsza rzecz jaką zrobiliście z miłości - zaufałem kobiecie

Gość gość
Ten co był magazynierem skończył jakąś prywatną szkołę, teraz robi drugi kierunek, też na prywatnej uczelni. Zawód paramedyczny będzie miał i uwaga, chce wyjechać za granicę do pracy, języka nie zna, ale może mu tłumacza jakiegoś dadzą :D

Gość gość
Pozwoliłam sobie stracić panowanie nad uczuciem do faceta, który był moją pierwszą miłością. Tylko, że pojawił się znów w moim życiu o wiele, wiele za późno. Zwariowałam i upokorzylam się pisząc, proszac o kontakt, kiedy on to uciął. Ucierpiał na tym mój związek, rodzina.