Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chore_spoleczenstwo

Beznadziejne życie w Polsce brak perspektyw bieda

Polecane posty

Gość chore_spoleczenstwo

Jaka ta Polska? Jak tu żyć? Nie ma pracy dla młodych, nie ma perspektyw rozwoju? Kto będzie tu żył jak wszyscy wyjadą? Pracodawcy dają nam te śmieciowe umowy, po miesiącu wyrzucają, oszukują na wynagordzeniu.Nie ma ja się usamodzielnić. CZY MY NIC NIE ZNACZYMY? JAK OBALIĆ TUSKA?

nikt go nie obali. Naród nie ma jaj żeby to zrobić. Kto ma szaleć? młódzi wieją za granicę starzy siły nie mają

Gość chore_spoleczenstwo
Ja chcę żyć i pracować w mojej Polsce! Nie chcę nigdzie uciekać! Nienawidzę polityków, złodziei i tych przez których nie ma pracy i nigdzie nie chcą młodych bez doświadczenia

Gość gość
czemu nie wyjdziecie na ulicę??? widocznie źle jest tylko tobie autorko i nielicznej garstce nieudaczników i ćwoków bez znajomości - reszta ma się nieźle i nie ma zamiaru niczego zmieniać!

Gość gość
Tyle narzeka a "biedny lud" siedzi i nic nie robi. Narzeka więcej. Co Ty robisz w tym kierunku? Nie masz znajomych którzy myślą podobnie? Siła jest w liczbie. Zacznij ruch, włącz się w życie i zapoznaj się na czym polega polityka, działania rządowe dlaczego jest tak, a nie inaczej. Komunizm upadł bo ludzie się zrzeszyli i coś zrobili w tym kierunku. A Ty jojczysz jak reszta leniwców i czeka aż pewnie bozia coś zrobi. Masakra. Modsze pokolenia nie mają żadnej ikry i jaj. Biadol sobie dalej.

Gość gość
popieram w*******.c tych darmozjadow

zakumaj Polski już nie ma. Firmy sprzedane ludzie wieją gigantyczne bezrobocie. Tu już nie może być lepiej ...

Gość chore_spoleczenstwo
reszta ma nieźle bo uciekła za granice albo oszukują i kradą ewentulanie studiują i chleją

Gość gość
ogólnie to sie zgadzam, ze jest tu beznadziejnie, ale nei win za to prosze Tuska, bo sie osmieszasz. To naród tworzy bogactwo, a nie premier. Rząd tylko dzieli pieniadze, a tych jest za mało

Gość chore_spoleczenstwo
Trzeba naprawić Polskę! Ale z czczego gadania nic nie będzie, jak poruszyć naród?

Gość gość
Komunizm upadł bo ludzie się zrzeszyli i coś zrobili w tym kierunku. x x Bzdury. Studiowałam historie, i akurat komunizm upadł sam z siebie, doprowadzajac gospodarke do kompletnej ruiny, a te rozmowy to była proforma, i tak zreszta komuchy przy władzy zostały- czyli SLD

Gość chore_spoleczenstwo
to nie wina tylko Tuska ale całego rządu! W wiadomościach mówią : wzrost podatków, wzrost bezrobocia! Zakałady upadają! A oni nowe tablety, samochody i nagrody! Jak żyć? Niech zrobią coś dla nas,a nie tylko dla siebie...

Najgorsze jest to ze nie ma kto ta Polska zadzic. Kaczynski kazal sie modlic,Tusk pakuje w swoje kieszenie. Z deszczu pod rynne. Palikot przynajmniej rozweselilby ten kraj. Tak powaznie to my potrzebujemy Merkel.

Gość gość
chore_spoleczenstwo reszta ma nieźle bo uciekła za granice albo oszukują i kradą ewentulanie studiują i chleją xxx też ucieknij, oszukuj albo chlaj!

Gość chore_spoleczenstwo
Szukam pracy! studiuję! Może K***in? Wybory w tym roku

Gość gość
podobno za 2-3 lata przez ten mały przyrost naturalny spadnie bezrobocie, wiec zawsze cos... w POlsce zawsze bylo skrajnie tepe, bierne społeczeństwo, które mysli, , ze rzad rozdaje i tworzy pieniadze... ktokolwiek chciał cos zrobic dobrego jak np. Balcerowicz był gnojony, w u koryta rózni złodzieje

Gość gość
przyrost naturalny spada dlatego, ze sie wzbogacilismy... im kraj bogatszy, tym mniejszy przyrost, ludzie zaczynaja miec inne hobby niz rozmnazanie

Gość chore_spoleczenstwo
Nie będe uciekać-tutaj moja ojczyzna! chlanie to nie przyszlosc, ono jest dobre ale tylko krótkotrwale. Oszukiwać nie chcę, nie umiem i nie mam kogo? bo kogo? brac***olkaków

Gość gość
Ciekawe jak w polsces mozesza byc beda co ty chrupczynku z woskowic górnych mozesz wiedziec szartao

Gość gość
nieudacznicy , niedorozwoje sobie nie radzą i klepią biedę.

Gość gość
Rząd nie jest temu winny tylko winny jest przywódca opozycji Kaczyński który nie rządzi i każe się modlić ? Cha cha cha cha cha cha Ale tu "mądrych " ch cha cha cha cha cha cha cha cha cha

Gość gość
Zgadzam się ,że tak jest ; w Polsce brak perspektyw i szans na pracę - pełny etat = umowa o pracę z odpowiednim wynagrodzeniem. NEPOTYZM W URZĘDACH I SĄDACH (gdzie wchodzą już agencje pośrednictwa). Tam o pracę najtrudniej. Wszędzie tylko wymagania, a oferują często baaardzo mało. Agencje pośrednictwa szukają frajerów na umowę śmieciową , ich wymagania w ogłoszeniach czasami są bardzo wysokie. Kiedyś była praca, bo były POLSKIE ZAKŁADY PRACY I KAŻDY MŁODY CZŁOWIEK MIAŁ PRACĘ / A TERAZ NIE MA PRACY. Duża ofert pracy przez tych pieprzonych pośredników (co trzepią kasę) jest skierowana do emerytów, rencistów i niepełnosprawnych.

Gość Jedynaczka4
Nie zamierzam opuszczać swojego kraju.Jest mi tutaj dobrze.Mam dziecko, kochającego męża i Wspaniałą Rodzinę.Nie wyobrażam sobie mieszkać za granicą z dala od moich bliskich.Wszędzie dobrze, gdzie nas niema.

Gość gość
najlepszym wyjściem jest oddać ten kraj we władanie Żydom. oni mają zmysł biznesowy i zrobiliby potęgę z kraju nad Wisłą

Gość gość
Duża ofert pracy przez tych pieprzonych pośredników (co trzepią kasę) jest skierowana do emerytów, rencistów i niepełnosprawnych. xxx i uczniów oraz studentów, to jakaś plaga.

Gość gość
beznajdziejne życie ???? chyba beznajdziejne wynagrodzenia ? zawdzięczacie je wspaniałej UE a głównie szkopskiej merkel która zabroniła politykom PO złodziejom aby podwyższyli średnią krajową , zatem nie beznadziejna Polska - tylko polityka PO wskich sprzedajnych zer :)

Gość gość
Namysłów to miasto w województwie opolskim w powiecie namysłowskim w gminie namysłów ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ONA odpiszcie mi na tym forum proszę was o to

Gość gość Lucjan
Moi drodzy, Lata mijają a w Polce nic się nie zmienia. No może poza stroną rządzącą ale co to dało przeciętnemu Polakowi? Dajmy im czas i wierzmy że coś się zmieni bo na razie niewiele. Biedacy cieszą się z kasy za dzieci ale to jest chore aby płacić ludziom na rozmnażanie a nie zapewnić im warunków do życia aby dla wszystkich były równe. Pracy jak nie było tak nie ma. Głupota i obłuda wciąż żądzą w mediach. Umowy śmieciowe jak były tak są. Dobrze że chociaż losy urzędów pracy są podzielone i znikną już niedługo bo to zbieranina nieróbstwa i obłudy. Pozdrawiam i życzę aby żyło się nam lepiej.

Gość gość
Mam 26 lat wyksztalcenie wyzsze i co z tego? A no nic bo pracuje jako sprzataczka zeby miec z czego zyc, chce zalozyc rodzine z moim narzeczonym ale za co ja utrzymamy? Ludzie mlodzi wyjdzmy na ulice, strajkujmy jak tu zyc? Jak nie w nas mlodych wiara to w kim?