Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przestawilam coś w telefonie i

Polecane posty

Gość gość

Wszystkie strony otwierają mi się w wersji normalnej, a nie mobilnej. Mógłby ktoś pomóc jak mam wrócić do poprzedniego ustawienia? Telefon to samsung galaxy s3 mini, nie mam pojęcia co mogłam zrobić, bo jeszcze parę godzin temu wszystko było ok i strony otwierały się tak jak powinny.

Gość gość
spróbuj na początek zresetować tj. włączyć i wyłączyć tel.

Gość gość
Mówi ojciec do syna: - Synu, znalazłem ci wspaniałą kandydatkę na żonę! - Ale tato... sam potrafię znaleźć sobie dziewczynę... kto to jest? - To córka Kulczyka! - Suuuper! Trzeba było tak od razu! Ojciec udaje się do Kulczyka na rozmowę. - Dzień dobry panu! Wydaje mi się, że znalazłem doskonałego kandydata na męża pańskiej córki! - Wie Pan... ale ja nie szukam męża dla mojej córki... - Ależ to wiceprezes Orlenu. - Cudownie! To zmienia postać rzeczy! Następnie ojciec udaje się do prezesa Orlenu: - Witam pana panie prezesie! Przychodzę z dobrą nowiną - mam idealnego kandydata na wiceprezesa w pańskiej firmie. - No tak... Ale ja nie szukam nikogo na tę posadę. - Jest Pan pewien?! To zięć Kulczyka! - Ooo! Chyba, że tak!

Gość gość
No właśnie już to zrobiłam i ciągłe jest tak samo. Niby to nic wielkiego, ale strasznie mnie to denerwuje, bo nawet na pocztę nie mogę normalnie wejść.

Gość gość
Usuń cookies i będzie oki

Gość gość
w ustawieniach przeglądarki usun ciasteczka.ja reset nie pomógł

Gość gość
Dziękuję za radę :) tylko gdzie mam to usunąć? Przeszukałam całe ustawienia i nigdzie tego nie ma. Jej, chyba powinnam wrócić do jakiegoś starszego modelu, bo ten telefon to dla mnie zbyt skomplikowany :)

Gość gość
Podałam, linka z instrukcją jak to zrobić ...powodzenia

Gość gość
Dziękuję :) wszystko wyczyszczone, drugi raz go wyłączyłam i nadal jest to samo. Musiałam może coś w ustawieniach przez przypadek zmienić. Pytanie tylko co :(

Gość gość
Udało się ! :) dziękuję raz jeszcze i życzę dobrej nocy wszystkim :)