Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AgaOnaa

23 latka w wielkim miescie i sponsoring

Polecane posty

Gość AgaOnaa

Przyjechałam do stolicy z małego miasta. Skonczylam tam licencjat, mam tu prace, gdzie zarabiam prawie 2 tysiące złotych, ciężko o lepszą... Szukam, regularnie wysyłam CV. Pochodzę z bardzo ubogiej rodziny, nigdy nie mieliśmy na nic pieniędzy, kocham swoich rodziców ale wiem, że w tej dziurze, w której mieszkałam, nie ma perspektyw.Dlatego na ostatnim roku studiów znalazłam sobie przez ineternet sponsora. Nieświadoma zagrożeń trafiłam na wspaniałego człowieka, ma 58 lat, co dla wielu z was zapewne już wydaje się odrażające, ale mnie to nie przeraża, jest moją bratnią duszą, dobrym duchem, aniołem stróżem, wie o wszystkim, doradzi we wszystkim, skrytykuje. Dostaje od niego 2 tysiące miesięcznie, spotykamy się raz na miesiąc, długo rozmawiamy, rzadko dochodzi do zbliżen, czasem tylko rozmawiamy. Po roku znajomości z nim wyjechałam do stolicy i postanowiłam zostać, znalazłam pracę i zapisałam się a zaoczne studia magisterskie. On nadal jest przy mnie chociaż oddaalamy się od siebie. Zabrnęłam w martwy punkt, utrzymanie w stolicy kosztuje, samo mieszkanie szkoła, interenet, doładowanie do telefonu, bilet- mam na mysli takie podstawowe wydatki to 2 tysiące. A co z życiem? Przyzwyczaiłam się do życia na pewnym poziomie, chociaż wiem, że to chore.Chciałabym go zostawić ale sytuacja mi na to nie pozwala a nie wróce do mojego miasta, bo tam nie ma żadnych perspektyw... Ehhh w koło Macieju....

Gość AgaOnaa
Troszkę niezrozumiale napisałam, nie użyłam interpunkcji. Po roku znajomości z nim wyjechałam do stolicy - wyjechałam i żyje tu sama, on żyje i ma rodzine w Poznaniu, żeby było jasne:)

Gość Zenon_wawa
Czesc mieszkasz w tej chwili w warszawie ?

{Prostytutką się po prostu jest i żeby utrzymać ten poziom to będziesz dalej tak zarabiać i szukać usprawiedliwienia.

Gość AgaOnaa
Jak 1,717 miliona ludności kolego.

Gość MartynaWoman
Nie uważam się za prostytutkę, nie pracuję w agencji,l jestem normalna pracującą studentką, a to, że sytuacja w naszym kraju jest tak chora...

Gość gość
W ogóle to trochę dziwne, Warszawa, życie drogie, 2 tys. dla licencjatki w trakcie nauki, a tu raptem sponsor za wyłączność płaci marne 2 kafle? Może się nie znam na cenach, ale jak już bym miała dawać d**y w Warszawie to naprawdę policzyłabym drożej.

Gość MartynaWoman
Spotykamy się raz w miesiącu na kilka godzin czasem tylkopogadać, to moj przyjaciel, on nie jest z Warszawy. 2 tysiące za jedno spotkanie to chyba mało nie jest. ;]

Gość Zenon_wawa
też możemy sie spotykać raz w miesiącu jak chcesz, mam 48 lat nie mam żony i dzieci, w gre wchodził bym tylko sex oralny jesteś zainteresowana ?

Gość MartynaWoman
Nie.

Gość gość
No niby tak, ale już z innym facetem w wolnym czasie chyba nie możesz sobie kopulować (czy możesz?) czyli jednak jakoś cię to zniewala, nie mówiąc o tym że facet może w przyszłym miesiącu mieć ochotę na 2 albo na 30 spotkań. Płaci od godziny od orgazmu czy od miesiąca? To różnica.

Gość Zenon_wawa
oral tylko, że ja tobie i dam 3 tyś, szkoda, że nie chcesz.

Gość MartynaWoman
Mogę mieć faceta, mowie mu o każdej mojej relacji, związku i nawet seksie a on mi doradza, jak przyjaciółka. Jak nie mam czasu się spotkać to nie ma problemu, on nie ma czasu na spotkania częsciej niż 1x w miesiącu.

Gość MartynaWoman
Płaci mi 2 tysiące na miesiąc, jak się niw widzimy to wysyła na konto.Gadamy przez telefon, doradza w studiach, w związkach, pomaga mi szukać pracy, chce mnie wybić, bym się od niego uniezależniła - może i to brzmi dziwacznie ale tak jest. Motywuje mnie do działania, wysyła mi oferty pracy, wysyła na szkolenia, które opłaca, jak ojciec!

Gość m ądralla
a czy ty nie masz czasu sobie normalnie dorobić, nie masz siły, czy nie masz ochoty albo pomysłu?

Gość MartynaWoman
Piszę,że mam pracę, w której zarabiam 2 tysiące, wciąż szukam kolejnej ale nie ma!! Robię szkolenia, wysyłam CV, konczę studia!

Gość gość
a tym facetom mówisz o swoim przyjacielu który ci doradza?

Gość gość
i zapomniałaś dodać pracujesz jako prostytutka ...i zostaniesz nią do końca życia bo masz charakter takowy k****o

Gość MartynaWoman
Przecież to logiczne, że nie. Dlatego nie potrafię stworzyć związku, bo ciągle czuje się nie fair...

Gość gość
To kiedy przyjechałaś do stolicy? Z małego miasta na studia czy z nim po licencjacie?

Gość MartynaWoman
Przyjechałam w wakacje po licencjacie.

Gość MartynaWoman
Nie przyjechałam tu z nim, przyjechałam tu sama i mieszkam sama, on mieszka i zyje w Poznaniu.

Gość gość
typowe polskie k*******iszcze :o

Gość gość
Zazdroscisz polski samcze? Sam pewnie na browara nawet nie masz

Gość gość
nawet pewnie nie ma na kwiaty dla swojej laski i zazdrości kolesiowi ze go na dziewczyne stać

Gość gość
Martyna jesteś niestety prostytutką i żadna ideologia tego nie zmieni . Dajesz za kasę i koniec .

Gość Siwa8888
Kochana, nie bierz sobie do serca tego co tu pisza. Pozadrawiam

Gość gość
Skończ z tym, bo może Cię to wciągnąć jeszcze bardziej i Cię zniszczyć, potrzebujesz modlitwy, zrozumienia i nawrócenia.

Gość gość
A dlaczego nie mówisz o swoim sponsorze poznanym facetom? Bo nie jest to takie niewinne jak twierdzisz, to nie jest jedynie twój dobry duch i anioł stróż, ale facet, który daje c****eniądze za usługi towarzysko-seksualne. Ja potrafię zrozumieć pokusę łatwego zarobku. To bardzo silna pokusa. I nie powiem, że nigdy nie przyszło mi do głowy ułatwić sobie w ten sposób życie. ALe nie robiłam tego nigdy i nie zrobię, bo bym miała problemy ze spojrzeniem w lustro oraz w twarz moim bliskim, np. rodzicom. Nie mówiąc o problemach w przyszłych związkach. To jest prostytucja, sprzedajesz się i kupujesz łatwiejsze życie. Fajnie mieć 2 kawałki za parę godzin pracy, każdy by chciał. Tylko sposób, w jaki je zarabiasz, dla mnie jest hańbiący i nie do przełknięcia. Dla ciebie nie jest - to git.

Gość gość
Sama dopuściłaś, żeby żydzi rządzili Polską, to teraz nie kwicz.