Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AgaOnaa

23 latka w wielkim miescie i sponsoring

Polecane posty

Gość gość
Prawda jest taka, że szukając pierwszej pracy człowiek staje przed murem nie do przeskoczenia bo trzeba mieć przede wszystkim już 20 lat praktyki w zawodzie a jak już łaskawie przyjmą do pracy to człowiek dostanie 1000zł na rękę. Ja właśnie z tego powodu zdecydowałam się na sponsoring. Nie uważam się za prostytutkę czy dziwkę. D***** lubią seks i siedzą w burdelach bo im wisi czy dostaną jakąś kasę za to co robią czy nie. Ja prawdę mówiąc seksu nie lubię. Może inaczej... Nie lubię seksu z facetami bo uważam, że nie są mnie w stanie zaspokoić. Gdybym sama sobie nie dopomogła to bym nie wiedziała co to orgazm. Ludziom się wydaję, że to takie proste i łatwe... Kiedy ja poszłam pierwszy raz do łóżka ze swoim sponsorem to potem tydzień rzygałam i beczałam. Miałam takiego moralniaka jak stąd do księżyca.

Gość gość
Co nie zmienia postaci rzeczy że nadstawiłaś za kasę . Jesteś taka sama d***** jak ta z burdelu .

Gość gość
ile c**placil?

Gość gość
A mnie tam wisi i powiewa to co o mnie myślą. Grunt, ze za tą kasę się wybije i będę miała normalne życie. A dopóki faceeci mają żonki dla których bachory są ważniejsze, to ja mam zarobek na lata.

Gość gość
To jest niszczące i wielu zgubiło, ale nie chcecie o tym wiedzieć, tylko brniecie dalej:(

Gość gość
Nie wiem czy jesteście wierzące, ale grzech nieczystości zbiera największe żniwo w tych czasach. Nie oceniam Was, nikt nie ma prawa, ale chyba ostrzec można, a nawet powinno się. Polecam historię Glorii Polo, znajdziecie w necie.

Gość gość
Ja myślę że skoro ktoś się na to decyduje kieruje się przede wszystkim kasą ..wybieracie to bo tak łatwiej i tyle...jeśli ktoś szanuje siebie i swoje ciało mając przy tym swoje zasady którymi kieruje się w życiu nie poszedłby na takie coś dla mnie to obleśnie i tyle dlatego że oddajecie się za kasę blleeee a potem bo łapią syfa ;/ fuj

Gość gość
haha normalne życie?poczekaj jeszcze trochę aż trafisz na jakiegoś alfonsa on rzeczywiście c****każe co to życie .Człowiek się tyle naczyta w gazetach jakie to przypadki spotykają młode dziewczyny ale jak widać wielu z was to nic nie nauczyło .Czasami może być za póżno na ratunek

Gość gość
A ja myślę, ze gdyby nie było popytu na te "usługi" to by to nie istniało. Jeździcie po kobietach a tak naprawdę same kobiety są winne. Jakby facet co jest w zwiazku miał w domu seks i czułość to nie szukałby tego poza domem. I to jest prawda której "świętojebne" kobiety nie widzą. Albo po prostu nie chcą widzieć.

Gość gość
A skad taki alfons ma wiedzieć co ja robię i z kim? To też jest wasz problem - za dużo tv i kolorowych pisemek. Dlatego wasze chłopy idą na te "d****i", skoro żonka ma "ważniejsze" sprawy.