Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wypada mi tak zrobić czy wy tak robiliście

Polecane posty

Gość gość

Hej skończyłam właśnie administrację i zaczełam szukać pracy ogłoszeń w mojm mieście jest jak na lekarstwo, wpadłam na pomysł żeby roznieść cv po róznych instytucjach np. bank. Czy wypada tak robić i czy te cv są w ogóle przy póżniejszej rekrutacji brane pod uwagę? Jak myślicje?

Gość gość
napisze ktoś, mi?

Gość gość
Tak, ale pamiętaj o tym, aby w cv była klauzula o wyrażeniu zgody na przetwarzania danych osobowych. Jeśli jej nie będzie bank będzie musiał dokument zniszczyć. Wszystkie większe banki prowadzą rekrutację przez net. Masz tam ogłoszenia o miejscach pracy w Twojej miejscowości, ale też zbierane są w ten sposób podania.

Gość gość
przetwarzanie, a nie przetwarzania, zmęczenie

Gość gość
dzieki za info :) bo jeśli nie znajdę pracy w swojm kierunku, mama chce mi załatwić pracę w biedronce, niechcę nikogo obrażać (pracowników biedronek), ale mieszkam w małym mieście, i głupio po studiach bedzie mi pracować za kasą, a moi znajomi po średim pracują umysłowo...

Gość gość
Weź pod uwagę, że w Biedronce może zarobisz więcej niż w banku w małej miejscowości... czasem (chyba często) tak bywa.

Gość gość
wiem właśnie i to jest najgorsze:) ale w tym czasie jakbym podjeła ta pracę to bym traciła czas a nie zdobywała żadnego doświadczenia chyba żebym potraktowała tą pracę na przeczekanie,