Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boję się zaufać

CZY MĘŻCZYZNA PO 50 MOŻE SIĘ ZMIENIĆ

Polecane posty

Gość gość
nie wierze w jego przemianę , a jednak nie potrafię całkiem tego wykluczyć i chyba boję sie , że latami będę się zastanawiać , że może jednak popełniłam błąd nie dająć mu szansy

Gość gość
jaki zawód wykonuje, jeśli można spytać? :-) Bo coś mi tu znajomo pachnie

Gość gość
"gość nie wierze w jego przemianę , a jednak nie potrafię całkiem tego wykluczyć i chyba boję sie , że latami będę się zastanawiać , że może jednak popełniłam błąd nie dająć mu szansy". Jemu o to właśnie chodzi, żebyś tak myślała. Na tym polega to, że Tobą manipuluje. Rób jak chcesz, ale ja się nie spotkałam po rozstaniu z moim eks, chociaż w podobny sposób mnie prosił. Bo wiedziałam, że znowu będzie próbował swoich sztuczek, a ja nie miałam ochoty słuchać więcej tych bzdur. Ty sobie rób jak chcesz, bo widzę, że w przeciwieństwie do mnie jesteś podatna na manipulacje.

Gość Autorkooo
Słuchaj, możesz się czasem z nim spotkać ale JASNO powiedz, że jak Z KOLEGĄ. Zero przytulania, całowania, czułości. Jak kolega z koleżanką. Zobaczysz jak zareaguje i czy pokornie uszanuje Twoją decyzję, czy będzie usiłował zmusić Cię po krótkim czasie byś mu uległa...

Gość Autorkooo
jeśli zacznie kombinować, próbować coś uzyskać proszeniem, uśmieszkiem, będzie chciał "delikatnie" coś wymusić, to się zdradzi z zamiarami i daj sobie już z nim spokój!!! Coś o tym wiem...