Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

doradzcie mi dziewczyny

Polecane posty

Gość gość
pomoze ktos?:)

Gość gość
faktycznie trochę ponury, ale nie ubrudzi się łatwo ;)

Gość gość
Każdy ma inny gust :-) Ja na przykład nie kupiłabym wózka z różowym kolorem. Sama mam dwie córki, ale różowego koloru unikam jak ognia. Mnie osobiście podoba się E0, więc wątpie żebym c***omogła :-)

Gość gość
dzieki własnie zastanawiam sie jak sie brudzi taki szary np w deszczowa pogode, e0 ładny ale mój maz uwaza ze za uniwersalny ze musi byc widac ze to dziewczynka heh mnie wydaje sie czarny taki bardziej elegancki

Gość gość
To może coś pośredniego pomiędzy E1 a E15 czyli E10 :-)

Gość gość
raczej te dwa ,mnie interesuja, moze jeszcze ktos doradzi,mała urodzi sie koncem lutego czy na wiosne ten czarny nie za ciemny? i czy ten szary nie okaze sie innym kolorem niz na zdjeciu np jasniejszym

Gość godciowa 33
zdecydowanie E1 ! jakiś czas temu całkiem czarne wózki były bardzo modne, ładnie wygląda to przełamanie czerni kolorem...

Gość gość
Te z rozowym sa wstretne :O Takie "wies tanczy i spiewa", jak mozna dziecko w landrynke rozowa wsadzic? Twoje kolory sa fajne. Bierz wozek dziewczyno i sie nie zastanawiaj. I nie rob z dziecka rozowej landrynki a wtedy na pewno bedzie ladna dziewczynka. Wszystkie te w rozowosciach jak przyszle tanie kur/wy wygladaja :O

Gość gość
ja miałam biały wózek, potem sprzedałam go na allegro w jeden dzień, za sporą sumę nie lubię ciemnych kolorów. Ale to rzecz gustu a o nich sie nie dyskutuje.