Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jak wyjda wszystkie ząbki to dziecko

Polecane posty

Gość gość

zacznie przesypiac cale noce? ryk co godzine. półtora roku. gadac mi sie nie chce

Gość gość
Nie to nie ma związku. Dziecko powinno przsypiać już dawno, powodów budzenia się jest wiele: głód, zły stan zdrowia, nieodpowiednia temperatura, BŁĘDY WYCHOWAWCZE. Koleżanka ma pojad 4 letnią córkę, która nadal budzi się kilka razy...

Gość gość
zaburzenia rozwoju,problemy zdrowotne,błędy żywieniowe takie jak nadmiar cukru i węglowodanów przed snem mój budził się w nocy z płaczem w wieku kilku miesięcy gdy wychodziły potem już nie,ale mój w wieku 14 miesięcy miał już 20 ząbków

Gość gość
Moja ma 19 mcy, aktualnie ma tapecie dolne 3.... Masakra, ale nie będę jej ciągle faszerować przeciwbólowymi, doraźnie smaruję żelem. Ciężko przechodzi ząbkowanie, każdego zęba celebruje po kilka-kilkanaście nocy niestety. Jak aktualnie nic nie wychodzi to noce przesypia, czasem obudzi się na picie i zaraz zasypia. A od prawie 2 tygodni chodzimy z mężem na rzęsach, budzi się kilkanaście razy z nocy, albo raz a porządnie - na 3-4 godziny... Jak będzie komplet to się upiję do nieprzytomności z radości... ;)

Gość gość
hej.moja ma 18 mies. i to samo co Twoja-budzi się, potrafi kilka razy się budzić - i trzeba smoczek podać, albo mleko zrobić, albo przytulić i śpi z nami bo widać, że histeria i prawie bezdech jakby się coś śniło jej... czasem prześpi całą noc. wiążę jej zachowanie z ogromną potrzebą ruchu i atrakcji w ciągu dnia-jak jedziemy w gości, albo ktoś do nas wpadnie, jak hasamy po placu zabaw i w domu wygłupiamy się potem jeszcze przez parę h to zasypia normalnie i nawet się nie budzi...