Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

FOLIK I FEMIBION JEDNOCZEŚNIE

Polecane posty

Gość gość

Czy na początku trzeciego miesiąca ciąży mogę brać Folik i Femibion Natal Classic jednocześnie? Z góry dziękuję za odpowiedź.

Gość gość
Folik + femibion razem jest zupełnie niepotrzebny. Folik to kwas foliowy, który jest również jednym ze składników femibionu. W femibionie masz dodatkowo jeszcze inne witaminy w odpowiednich dawkach dla kobiety w ciąży. Ja foliku czy też innego kw foliowego w czystej postaci w ogóle nie zażywałam. 3 miesiące przed zajściem w ciążę zaczęłam zażywać właśnie femibion natal classic, z racji tego, że szukałam preparatu 2 w 1 (witaminy+kw foliowy w odpowiedniej dawce).

Gość gość
I placilas za drogi femibion. Matki ekspertki z kafe :D zamiast jeść owoce i warzywa i inne zdrowie rzeczy, jedzą tabletki ha ha ha.

Gość gość
25 zł to dużo? :D hahaha Możesz brać ale nie trzeba , tam jest 400 j. Akurat

Gość gość
każdy robi jak uważa. Ja starałam się jeść zdrowo, ale wydaje mi się, że nie jestem w stanie zapewnić sobie takiej diety, która da mi wszystko co potrzebuję ja i dziecko w odpowiedniej ilości. Szczególnie, że gdy zaczynałam brać femibion, była zima, więc z dostępnością zdrowych, świeżych warzyw i owoców jest różnie. Z resztą... nawet w lecie mam czasem wątpliwości czy te owoce na pewno są takie zdrowe i ekologiczne. Dodam, że teraz jestem już w końcówce ciąży, a od samego początku miałam świetne wyniki badań, brak anemii, więc ten Femibion raczej mi nie zaszkodził.