Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emkabe

Problem zwiazku

Polecane posty

Gość emkabe
Dziecko nasze! On je kocha wiem to ale ne był w stanie tego okazywać :( nie szukał kontaktu z małą bo jak twierdził kocha ale musi być pewien matki żeby być bliżej córki. Mała była w niego wpatrzona jak w obrazek i zapewne ciągle go kocha ale niestety skrzywdziłam go i nie możemy być razem :(

to by duzo wyjasnialo :-( Mysle, ze potrzebujesz terapii , bo sama masz zaburzone widzenie relacji w rodzinie , jestes "bezbronna "uczuciowo i zle to wszystko rokuje na przyszlosc. Wspolczuje takiej "desperacji " .Przemysl rade psychologa i odsuniecia w czasie rzucania sie w ramiona nastepnego kochanka . Zycze C***owodzenia i cieplutko sciskam.Biedna z ciebie mloda kobieta :-(

Gość gość
wasze? a to ciekawe :) on Ci je zrobił? nie. Kazdy facet chce mieć swoje a nie bękarta którego mamusia to niedorajda życiowa, która się tylko się nad sobą użala zamiast za siebie wziąść, Wygodnie Ci wmawiać każdemu,że wasze i super nie? nie jest wasze, Twoje :)

Gość gość
Idz do psychologa. Daj sie naprosotwac. Odetchniesz i bedziesz jeszcze szczesliwa.

Gość emkabe
Dziekuje za rady postaram się być lepszym człowiekiem :( A co myślicie o byłym on mnie kocha ja też do niego cos czuje dziecko go kocha on dziecko i z tym tez mam metlik :(

zapropnuj bylemu rowniez wizyte do psychologa -wspolnie.To moze duzo wyjasnic wam .Nie podejmuj pochopnie zadnej decyzji .Daj sobie czas .

Gość gość
I nie chodzi o to, ze jestes zlym czlowiekiem. Masz po prostu problemy emocjonalne, wytworzylas dziwne mechanizmy obronne. Polecam z calego serca terapie.

Gość gość
wes swoje zycie w swoje rece bo to twoj ojciec bawi sie w twoja swatke a to jest twoje zycie a nie jego

Gość emkabe
Dziękuje wszystkim przemyśle rady i krytyke i wezme się za zmiany :)